25-07-2012, 08:44 PM
![[Slika: 44.jpg]](https://www.maturskiradovi.net/forum/images/1/44.jpg)
Trač ili istina?
Glumica Merilin Monro je za života važila za vrlo poželjnu, ali i kontraverznu osobu.
Dovođena je u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, uključujući i tadašnjeg američkog predsednika Džona Kenedija sa kojim je, navodno, imala strasnu romansu.
Međutim, ovih dana se pojavio novi podatak.
Merilin, navodno, uopše nije volela muškarce, već žene.
Autor najnovije biografije "Marilyn Monroe: Private And Undisclosed", Mišel Morgan koja je upoznala pokojnu glumicu, tvrdi da Merilin uopšte nije volela muškarce.
- Njeno celo postojanje je bilo potraga za identitetom, a njen seksualni identitet je bio potpuna laž. Jednom mi je rekla da nikada u celom svom životu nije doživela orgazam -, rekao je njen prijatelj Džin Negulesko, reditelj filma "How To Marry A Millioner".
Transkripti seansi sa njenim psihijatrom Ralfon Grinsonom, pred sam kraj njenog života potvrđuju da je glumica tragala za svojim seksualnim identitetom.
- Nikada nisam doživela orgazam. Dobro se sećam kada ste mi rekli da se orgazam događa u našem umu, a ne u genitalijama. Kada bih učinila tačno ono što ste mi rekli da činim, doživela bih orgazam? -, rekla je glumica.
Ona je, navodno, imala seksualne afere sa glumicama Džoan Kraford, Barbarom Stenvik, Marlen Ditrih i Elizabet Tejlor.
Takođe se priča i da se bojala trudnoće i da nije želela da rodi bolesno dete zbog gentskih predispozicija, jer je imala traumatično detinjstvo.
Majka joj je bolovala od šizofrenije, a brat joj je imao dijagnostikovanu paranoidnu šizofreniju.