Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Dr Agata Tres - Otrov sa velikim K
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Slučaj protiv kafe i drugih braon napitaka


Želela je smrt

Ovo je istiniti slučaj, samo su okruženje i ime promenjeni. Medz Branaka je više godina radila za cirkus Barnum & Bejli. Iako su joj uzbudjenje putovanja, životinje, ljudi i cirkuska atmosfera pružali veliko zadovoljstvo, godinama je željno očekivala penziju kako bi sa mužem mogla da uzgaja povrće i cveće u svom domu u Luizijani. Nekoliko meseci pre penzije, Medz je počela da dobija nesanicu. Smatrala se srećnom ako bi uspela da odspava tri sata noću.

Uvek je bila umorna - umornija nego što bi se to moglo javiti samo usled nedostatka sna. Uvek je mogla da izdrži duge dane i kratke noći tokom napornih godina u cirkusu, ali nikada nije doživela tako veliki zamor. Bolela ju je većina mišića, a glavobolja, bol u ledjima i nelagodan osećaj u stomaku su bili stalni pratioci. Koristila je sve više lekova u uzaludnom pokušaju da ponovo okrije kako izgleda osećati se normalno. Sablast raka je poćela da je muči u mislima. Strah je pomračio njenu nadu o bašti sa povrćem iz snova. Jednog dana je sela da napiše pismo sestri. Održavajući podlogu na kolenima odmah je shvatila da su njene noge, koje su bile "nervozne" mesecima, postale toliko nemirne da nije mogla da ih umiri ni toliko da napiše "Draga Seli". Bila je očajna zbog svog fizičkog stanja. Znala je da nešto mora da se preduzme, ali se plašila suočavanja sa dijagnozom za koju je verovala da je neizbežna.

Lekarski pregled sledeće nedelje nije uspeo da otkrije ništa značajno. Kada joj je rečeno da je imala negativne laboratorijske testove i rendgenske snimke, počela je da uzima pilule za spavanje. Šest godina i šest lekara kasnije, bila je u daleko gorem fizičkom i mentalnom stanju. Medz je stigla do dna, sada je želela da umre. Tada je odlučila da, zbog depresije, posluša savet prijatelja i ode na jedno od onih mesta za "prirodno" lečenje. Bila je upućena na nas Centar za savetovanje o načinu života u Alabami zvan Uci Pajns Institut, gde doktori i njihovi asistenti koriste prirodne lekove i savetovanje o načinu života za lečenje bolesti.

U roku od nedelju dana od njenog dolaska u Uci Pajns...
Referentni URL