Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: 24 sata - Hrvatske novine
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz raznih oblasti.

24sata su dnevne novine u Hrvatskoj. Prosječna dnevna prodana naklada iznosi 180.000 primjeraka, a u Zagrebu se svakoga radnog dana dodatno podijeli i ca 80. 000 primjeraka ažuriranog popodnevnog izdanja.

24sata izdaje tvrtka 24sata d.o.o. koja je u 100 postotnom vlasništvu austrijskog izdavača Styria.

Medijska produkcija sastoji se od tri glavna dijela: grafička redakcija, obrada fotografije i transfer. Tehnički i grafički urednici bave se prijelomom stranica unutar 24sata te raznih priloga koji su planirani na godišnjoj razini te obradom, montažom i pripremom za tisak sirovih, naših i agencijskih fotografija. Ovaj odjel zadužen je i za tehnički dio proizvodnje i suradnju s tiskarom, kojoj svakodnevno predaju gotove materijale naših novina. Vodi računa o broju stranica i razmještaju oglasa te kontroli finalnog proizvoda.

24 SATA

Tvrtka 24sata d.o.o. (tada Media-Ideja d.o.o.) osnovana je potkraj 2004. godine i nalazi se u 100 postotnom vlasništvu austrijskog izdavača Styria Media Group, a prvi broj dnevnog lista 24sata izdan je 2. ožujka 2005. godine. Prvo razdoblje izlaženja obilježio je svojim uredničkim konceptom Matija Babić, a krajem 2005. godine uredničko vodstvo preuzeo je i današnji glavni urednik Boris Trupčević, koji je, uz Jasnu Zemljić, direktoricu i članicu Uprave, također član Uprave.

Danas tvrtka 24sata zapošljava 200 ljudi, prosječne dobi od 32 godine, a u njenom sastavu djeluju i tvrtka 24sata digital d.o.o. (razvoj digitalnog i multimedijalnog poslovanja). 24sata suvlasnik je i web portala Partnerzona (internetskog servisa za spajanje parova) te Njuškalo (jedan od internetskih oglasnika).


Zaposlenici

24sata su svoje djelovanje započele sa samo 17 zaposlenika,a danas ta brojka doseže njih oko 150. Prosječna dob zaposlenika je 32 godine, zapošljavamo 54% žena, u prosjeku zaposlenik 24sata ima 5 godina radnog iskustva.
Referentni URL