Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Elektronsko poslovanje - ekonomija
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni ,Masters i Diplomski radovi iz Ekonomije i Ekonomike i Elektronsko poslovanje.

I DEO - Analiza sopstvene ličnosti

Analiza lićnosti primenom ODISEY metode

Korišćenjem ODISEY programa, kao lične analize emotivne inteligencije potrebno je razgraničiti sopstvene karakteristike,otkriti nove i analizirati već postojeće.Odgovori na prva pitanja koja postavlja ODISEY program i SWOT analiza svoje ličnosti nam omogućavaju da ukažemo na mere i aktivnosti koje treba da sprovodimo, u cilju boljeg korišćenja šansi i snaga koje posedjemo i efikasnijeg izbegavanja pretnji i slabosti.
Individualne sposobnosti - osobine ličnosti:
- Radan, odgovoran i ambiciozan;
- Istrajan i komunikativan, sposoban za individualni kao i za timski rad;
- Perspektivan, spreman za izvršavanje zadataka.
Veštine i znanja:
- Korišćenje operativnih sistema: MS Windows 98/2000/Me/Xp;
- Odlično poznavanje aplikativnih softvera: Microsoft Office paketa (Word, Excel, PowerPoint, FrontPage), korišćenje Interneta;
- Višegodišnji rad na računarima, dobro poznavanje i praćenje trendova i razvoja na polju informacionih tehnologija i poznavanje prilika na našem tržištu;
- Poznavanje engleskog jezika

Ko sam ja?

Ja sam Arsenijević Milovan. Rodjen sam 11.09.1985.godine u Valjevu. Student sam Elektronskog poslovanja na Višoj ekonomskoj školi u Valjevu i II sam godina. U Valjevu sam završio i srednju školu ( Tehnička škola – Elektrotehničar elektronike).

Kuda idem (čemu težim)?

Težim: neprestanom usavršavanju svojih psiho-fizičkih sposobnosti, neprekidnom sticanju novih i po mom mišljenju neophodnih znanja, spajanju svih karakteristika u jednu kompaktnu celinu, harmoničnom funkcionisanju kako u društvu (mom okruženju), tako i unutar sebe...
Referentni URL