Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Klub likovnih umetnika Dimitrije Simić Kruševac.doc
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

UVOD


Likovni klub "Dimitrije Simić" je nastao 1994. godine, na inicijativu pokreta građana grada Kruševca, a po odluci Skupštine Kulturno prosvetne zajednice Kruševac.
On radi u okviru Kulturno prosvetne zajednice kao sekcija amaterskog likovnog stvaralaštva Opštine Kruševac. Sedište kluba se nalazi u staroj kući Dimitrija Simića, koja je zaštićena od strane opštine, a nalazi se na poćetku Zakićeve ulice u Kruševcu.

Dimitrije Simić, istaknuti akademski i likovni stvaralac, pre svega vajar, poreklom iz kruševačkog kraja je svojim životom i radom ostavio dubok trag u kulturi Kruševca, kao i u srpskoj kulturi. Dimitrije je svoju kuću zaveštao Kulturno prosvetnoj zajednici, koja ju je restaurirala i transformisala u moderan atelje koji je na raspolaganju svim članovima, ravnopravno.
Klub okuplja sve likovne stvaraoce, amatere, različitih profesija, godina starosti, iz urbanih i ruralnih sredina. Svakog meseca tokom kalendarske godine, organizuje se samostalna izložba njegovih članova.


SADRŽAJ
1. Uvod
2. Aktivnosti i predmet rada
3. Ciljevi
4. Prava i obaveze
5. Zaključak
Referentni URL