Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Toyota - prednosti proizvodnog sistema kompanije toyota
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

UVOD


Toyota je jedan od najvećih svetskih proizvođača automobila, sa prodajom od preko 7.8 miliona vozila na svih pet kontinenata 2009. godine. Nju oblikuje lepeza vrednosti i principa koji vuku koren iz duge istorije kompanije u Japanu i drugim regionima.
U Evropi, Toyota je počela prodaju automobila 1963. godine. Od tada, sazrela je u vodećeg japanskog proizvođača automobila na ovom izuzetno konkurentnom tržištu. Kao važan igrač u Evropi, Toyota nastavlja da razvija svoje poslovanje na osnovnim principima vrhunskog kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Ona će dodatno ojačati asortimane Toyote i Lexusa kombinovanjem ekoloških performansi i zadovoljstva u vožnji, sa vozilima skrojenim da zadovolje očekivanja evropskih kupaca.
Toyota vredno ispunjava svoj cilj da hibridna tehnologija bude dostupna na svakom modelu Toyote i Lexusa do početka 2020-tih.
Toyota pokazuje da i slovo "T" može biti drugačije. Male elipse simbolizuju srce kupca i srce automobila. Tri prstena znače kulturu preduzeća Toyota: zadovoljan kupac, duh zajedništva i težnja ka napretku. Sakichi Toyoda osnovao je kompaniju Toyoda Automotic Loom, u okviru jednog britanskog koncerna, uloživši 1 milion jena. Deo novca je uložen u projekat Toyota Motor Company, koja prvi motor proizvodi 1934. godine, zatim prvi automobil i kamion 1935. godine (modeli A1 i G1). Drugo vozilo je dizajnirano 1936. godine, bio je to model AA.

Sadržaj

UVOD
1 Toyota inovacije 3
2 Prednosti proizvodnog sistema kompanije Toyota 5
2.1 Aktivnosti sertifikacije 7
3 Rezultati poslovanja 8
ZAKLJUČAK 9
LITERATURA 10
Referentni URL