Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Tehnologija organizacije preduzeća Erstebank
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

PODACI O ORGANIZACIJI


Erste banka a.d. Novi Sad je deo Erste Bank Groupe, jedean od vodećih finansijskih instiucija u srednjoj i isočnoj Evropi, sa preko 16 miliona klijenata u 8 zemalja. Erste Banka je nastala 1819. godine prva stedioinica u Austriji. U Srbiji posluje od sredine 2005. godine kada je preuzela većinski deo akcija Novosadske Banke, najsterije finansijske institucije u našoj zemlji, osnovane 1864. godine.
U decembru 2005. godine Novosadska Banka menja ime u Erste Banka a.d. Novi Sad i započinje intezivan proces transformacije Banke u modernu finansijsku instituciju usklađeni sa stendardima Erste Bank Grupe. Ovaj proces zavrsen je 1. januara 2007. godine prelaskom na novi informacioni sistem.
Fokus Erste Banke je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Intezivnim ulaganjem 2006. i snaznim razvojem u 2007. godini Erte Banka se svrstale među banke najkonkurentnijim proizvodima u Srbiji, kako sa stanovništvom, tako i za pravna lica. Brzina i kvaliet usluge uz koncept ličnog bankara za svakog klijenta aduti su za dalji rast.
Tehnološki napredna i inovativna na finansijskom trzištu Srbije, posebno u oblasti elektonskog bankarstva i karticarstva (NetBanking, kartice zasnovane na cip tehnologiji, poklon kartice...) Erste Bank a.d. Novi Sad tezi da u 2008. godini nastavi da siri bazu zadovoljnih klijenata i povecava trzišno učešće u ključnim segmentima.
Mrežu Erste Banke u Srbiji čini 62 poslovnice za rad sa stanovništvom, kao i 4 komercijalna i 12 profitnih centara za rad sa pravnim licima. Ersta Bank a.d. Novi Sad trenutno zapošljava više od 950 ljudi.

SADRŽAJ


1.PODACI O ORGANIZACIJI2
2.PODACI O ORGANIZACIONOJ CELINI 3
3.POSTUPCI RADA U ORGANIZACIONOJ CELINI 6
3.1.Opis i prikaz postupaka i metoda rada 6
3.2Opis i prikaz informacija i dokumentacija koja se koriste u organizacionoj celini 28
4.PRIKAZ RADA U TOKU PRAKSE 46
5.PREDLOZI ZA UNAPREĐENJE 47
6.ZAJKLUČAK 48
Referentni URL