Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Da li klikate na reklame?
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Klikam skoro uvek i na skoro svakom sajtu (osim na mom sajtu naravno Smile ). Razmisljam ovako, ako sam dosao na neki sajt i ako mi je taj sajt pomogao da pronadjem informacije koje sam trazio onda je to najmanje sto mogu da ucinim za Administratore tog sajta i za sam sajt u celini...

borissajkas

ja pre nisam, i nisam ih ni zapazao uopste, al u poslednje vreme redovno...imam neku filozofiju slicnu tvojoj Smile
Pa kako kad, kad imam vremena kliknem , i zadržim se na toj stranici na koju me je reklama odvela .
U poslednje vreme da,ali na zalost posetioci mog sajta ne.
Bitno je da svakodnevno ubacijes nekakav sadrzaj i bice kesha
Imam skoro 1000 legalnih albuma za DL,bilo mi je glupo da ubacujem reklame ispod svakog posta,ali mislim da cu ipak to uraditi. Bar da bude za placanje neta,ne moram zaradivati ne znam ni ja koliko,cisto da opravdam sebi potroseno vreme.
nemoj stavljate reklame ispod svakog posta. Google ne da da se stavi vise od 3 unita po na jednoj stranici
Tu i tamo.
Uglavnom se krećem u uskom krugu sajtova i prečesto klikanje bi samo moglo da napravi probleme vlasnicima, koji su mi neretko i prijatelji.

U svakom slučaju povremeno kliknem i mislim da su i ti sajtovi od mene imali neku korist. Evo i vi ste dobili jedan klik, za sada.
ja klikam , jer se drzim filozofije, ako ja dodjem na neki sajt i klilknem par puta (ne puno jer bi onda mogli pomisliti iz googlea , da webmaster sam klika, ne zelim mu stvarat te probleme), da ce i drugi webmasteri koji dodju na moj sajt uraditi isto.. (mada mi je ta filozofija za sada slaba, nije efikasna Tongue)
Referentni URL