Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Barokni nameštaj u evropi
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Neki ljudi vole barok jer je ovaj stil izrazito sofisticiran i često se sretao u bogatim domovim a posebno u stanovima i kućama sa visokim plafonima. Nameštaj je glomazan, ima svoju težinu a sitnim detaljima je doveden do savršenstva i poznavaoci umetnosti vole barokni enterijer.

Sam naziv stila govori da je reč o baroku koji je predstavljen na moderan način. Za barok su karakteristični: barokni kitnjasti elementi, detalji od srebra i zlata, i veliki lusteri. Vrlo često ljude asocira na stara pozorišta. Jako komlikovano je ovakav stil modernizovati i približiti savremenom dobu ali neki dizajneri su uspeli u tome.

Potrebno je dosta talenta kako bi se dizajnirao nameštaj koji je ujedno moderan a da opet zadrži baroknu crtu po kojoj je široko poznat. . .

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 BAROKNI NAMEŠTAJ U EVROPI 4
ZAKLJUČAK 7
LITERATURA 8

Referentni URL