12-08-2011, 03:46 PM
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.
Osnovni elementi prozora u windows-u
Nakon instaliranja i prvog pokretanja Microsoft Visual C++ 5.0 na ekranu se pojavi prozor koji izgleda ovako: ...
Napomena: Ukoliko Vaša šema nije Windows Standard sve slike na ekranu biće drugačije (imaće različit oblik i/ili veličinu slovai i različite boje na ekranu) nego li u
Plava traka na kojoj piše Microsoft Developer Studio naziva se naslovna linija (Title Bar) i sadrži ime prozora sa kojim radimo, dok je sam tekst naslov prozora. Ukoliko radimo u nekom projektu ispred će stajati i naziv projekta kao na sledećoj slici: ...
Sledeća je linija sa menijima. Meniji se koriste za izdavanje komandi u ovom razvojnom okruženju. Na prvoj slici linija menija je pričvršćena za fiksno mesto u prozoru, ispod naslovne linije, ali se ona može pomeriti bilo gde unutar prozora. Jednostavno na označeni deo linije menija pritisnite levi taster miša, odvucite menije gde želite i pustite taster...
Sadrzaj:
1. Osnovni elementi prozora u windows-u …………………………………….…..1
2. Rad sa menijima ………………………………………………………………………….....2
3. Edit meni…………………………………………………………………………………………3
4. View meni……………………………………………………………………………………….5
5. Insert meni……………………………………………………………………………………...6
6. Project meni……………………………………………………………………………….……7
7. Build meni……………………………………………………………………………………….8
Osnovni elementi prozora u windows-u
Nakon instaliranja i prvog pokretanja Microsoft Visual C++ 5.0 na ekranu se pojavi prozor koji izgleda ovako: ...
Napomena: Ukoliko Vaša šema nije Windows Standard sve slike na ekranu biće drugačije (imaće različit oblik i/ili veličinu slovai i različite boje na ekranu) nego li u
Plava traka na kojoj piše Microsoft Developer Studio naziva se naslovna linija (Title Bar) i sadrži ime prozora sa kojim radimo, dok je sam tekst naslov prozora. Ukoliko radimo u nekom projektu ispred će stajati i naziv projekta kao na sledećoj slici: ...
Sledeća je linija sa menijima. Meniji se koriste za izdavanje komandi u ovom razvojnom okruženju. Na prvoj slici linija menija je pričvršćena za fiksno mesto u prozoru, ispod naslovne linije, ali se ona može pomeriti bilo gde unutar prozora. Jednostavno na označeni deo linije menija pritisnite levi taster miša, odvucite menije gde želite i pustite taster...
Sadrzaj:
1. Osnovni elementi prozora u windows-u …………………………………….…..1
2. Rad sa menijima ………………………………………………………………………….....2
3. Edit meni…………………………………………………………………………………………3
4. View meni……………………………………………………………………………………….5
5. Insert meni……………………………………………………………………………………...6
6. Project meni……………………………………………………………………………….……7
7. Build meni……………………………………………………………………………………….8