Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Open OCD
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.

OpenOCD jeste skraćeni naziv za Open On Chip Debugger. Sam naziv govori dosta toga ali da pojasnimo.
Dakle sam termin Open nam može reći da je u pitanju open source projekat koji je besplatan i dostupan svima.
OCD (On Chip Debugger) jeste danas dosta korišćena tehnologija koja olakšava razvoj i inplementaciju specifičnih embedded sistema.
Prema tome OpenOCD o kome ćemo u ovom radu govoriti jeste open source projekat koji se bavi razvijanjem softvera za specifične zadatke i specifične namene.
Sam projekat OpenOCD je nastao kao deo diplomskog rada pisanog na Univerzitetu primenjenih nauka u Augsburgu. Pisan je od strane studenta Dominika Ratha koji jeste tvorac današnjeg OpenOCD-a.
Od vremena kada je projekat bio samo deo studiranja do sada on je prerastao u veliki projekat koji je širom sveta podržan od mnogih zajednica za razvoj kako softvera tako i hardvera.
OpenOCD u globalu jeste danas jedna od poznatijih open source zajednica čije se sve aktivnosti mogu pronaći na internetu na sledećoj web adresi: ...

Sadržaj

1 UVOD 3
2 KARAKTERISTIKE ARM PROCESORA 4
2.1 Arhitektura ARM procesora 4
2.2 Registri ARM procesora 5
2.3 Razvoj softvera za ARM 6
2.4 Hardverski interfejs 7
2.4.1 Interfejs za debuggovanje 8
3 JOIN TEST ACTION GROUP (JTAG) 9
4 EMBEDDED SISTEMI 12
4.1 Karakteristike embbeded sistema 12
4.2 Primena embedded sistema 13
4.2.1 Target loader 15
4.2.2 Embedded monitor 15
4.2.3 Target debug agent 15
5 OSNOVNE KARAKTERISTIKE OPEN ON CHIP DEBUGGER-A 16
5.1 Debugging 16
5.2 Cilj OpenOCD-a 18
5.3 OpenOCD Interpretator 18
5.4 Pokretanje OpenOCD-a 19
5.5 Podešavanje OpenOCD servera 20
5.5.1 Povezivanje JTAG adaptera 20
5.5.2 Podešavanje direktorijuma 21
5.5.3 Osnovna konfiguracija 21
5.5.4 Specifična svojstva 21
6 PRIMENA OPENOCD-A NA KNJN FX2 PLOČI 22
6.1 JTAG preko USB-a 22
6.2 Pokretanje OpenOCD-a 23
6.3 Gašenje OpenOCD-a 24
7 ZAKLJUČAK 25
8 LITERATURA 26

Interesuje me kako da dodjem do sadrzaja u celosti ovog rada...? Treba mi nekoliko naslova iz ovog sadrzaja...

Unapred hvala

Mirko Milijanovic
Poz,

link za kupovinu rada je ovde: http://www.maturskiradovi.net/eshop/inde...t&Itemid=1

A kompletno uputstvo imate ovde u video zapisu: http://www.maturskiradovi.net/eshop/
Referentni URL