Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: G.K.Thakkar - Tajne urinoterapije
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
[Slika: p002649.jpg]
Klinička istraživanja su potvrdila da tisuće važnih tjelesnih supstanci i hranjivih tvari koje završavaju u urinu odražavaju individualno funkcioniranje tijela određene osobe. Kada se ove supstance ponovno iskoriste, one se ponašaju kao prirodno cjepivo, antibiotici i antikancerogeni agensi; isto tako, one uspostavljaju hormonalnu ravnotežu i djeluju protiv raznih alergija.

Procjenjuje se da urin sadrži u sebi tisuće biokemijskih supstanci, međutim svega 200 njih je dosad proučeno. Urin predstavlja ogromnu riznicu važnih hranjivih tvari, enzima, hormona, prirodnih antitijela i drugih imunoloških obrambenih agensa koji su od presudne važnosti za ljudsko zdravlje.

Autor ove knjige, Indijac G. K. Thakkar svoj je život posvetio služenju oboljelom čovječanstvu propagiranjem urinoterapije. Sakupio je golemo praktično iskustvo u urinoterapiji liječeći tisuće pacijenata koji su patili od raznih bolesti. U ovoj knjižici opisana su sva njegova iskustva, savjeti za pojedine bolesti i povijest ove čudesne terapije.
[Slika: download.png]
Referentni URL