Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Društvene mreže - Facebook - hr
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
UVOD

Facebook je IN i ako želite ići u korak s vremenom i modom morate imati Facebook profil i to je prva stvar što nas privlači na Facebook. Facebook je postao suvremeni način izražavanja. Ako imate nešto što želite reći svima, stavi se izjava na Facebook i cijeli svijet zna što mislite. Ne trebate se maltretirati s objavom članaka u novinama.
Komunikacija među prijateljima češće se vrši preko Facebooka nego telefonom. Da ne govorim o stavljanju slika, videa, igara .... Bez Facebooka se jednostavno ne može. Prva stvar većini populacije kad stigne kući je pogledati što ima novoga na Facebooku.

Internet je za više od desetljeća promijenio svijet i međuljudske odnose tako sto je ubrzao komunikaciju, olakšao pristup informacijama, stvorio nove oblike komuniciranja. On je doveo do promjena u mnogim sferama društvenog života, posebno u razvijenijim zemljama. Ono što je prije pojave Interneta bila svakodnevnica, sada se odigrava i on-line. Informacije su preplavile planet, edukacija je zahvaljujući mreži osuvremenjena, a procesi spontanog formiranja javnog mnijenja također su ubrazno, i omogućen je lakši način javnog izražavanja mišljenja.

Sadržaj :

UVOD 3
1 Blog 4
2 Nastanak društvenih mreža 6
2.1 Društvene mreže – povijest nastanka 8
2.2 Primjeri društvenih mreža 10
2.2.1 Facebook 10
2.2.2 Twitter 17
2.2.3 LinkedIn 18
2.2.4 MySpace 18
ZAKLJUČAK 19
LITERATURA 20
Referentni URL