Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Suzbijanje mrava
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Mravi se često ističu kao uzor marljivosti, u odnosu na ostale predstavnike faune. Međutim, koliko god da su mravi simpatični zbog svoje marljivosti, postoje vrste mrava koje postanu stalna napast za domaćice i ostale članove domaćinstva, svojom pojavom u kući ili stanu.


Metod rada


Metod ovog seminarskog rada je raznolik, u vecem delu rada preovladava opisno prikazivanje i objašnjavanje svih elemenata seminarskog rada. Primeri su deo ovog seminarskog rada jer se opisnim prikazivanjem i objašnjavanjem nece sve reci, pa se primeri koriste kao prikaz i opis teme ovog seminarskog rada.
Zbog velike popularnosti problematike ovog seminarskog rada literature ima na pretek, i u ovom seminarskom radu je korištena raznorazna literatura, pomocu koje možemo videti kako neki drugi ljudi vide ovu problematiku, na koji nacin mogu da postignu najbolje rezultate i veliku uspešnost u ovoj problematici. Takode iz literature možemo da vidimo i razne primere, pomocu kojih dolazimo do sopstvenih zakljucaka ili pak koristimo te primere da bi nešto dokazali ili nešto prikazali. Takode iz literature možemo da izvucemo i da prikažemo negativne elemente ove problematike, kako ne treba raditi, cega se treba cuvati i sl...

S A D R Ž A J

1 UVOD 3
1.1 Metod rada 3
2 MRAVI 4
2.1 Opšti opis 4
2.2 Anatomija mrava 5
2.3 Unutrašnja građa 5
2.4 Životni ciklus 6
2.5 Riđi šumski mrav- zaštitnik šuma 6
2.6 Mravi Spartanci 7
2.7 Najstariji poznati mrav na svetu 7
3 SUZBIJANJE MRAVA 8
3.1 Insekticidi i kako deluju 10
3.2 Mesta i način dezinsekcije 11
4 ZAKLJUČAK 16
5 LITERATURA 17

Referentni URL