Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Sportska rekreacija
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.
Novi uslovi života i rada nameću potrebu za bavljenjem rekreacijom.
Zbog pojave promena u načinu života, pojavljuju se razna oboljenja kod ljudi kojima se moze suprotstaviti bavljenje sportskim aktivnostima u slobodno vreme, dokolici, na odmoru....

Sama reč rekreacija se nameće ljudima kao potreba za kretanjem i aktivnošću.
Sportska rekreacija je relativno novo područje koje se tek u novije vreme nameće i proučava. To je bavljenje raznoraznim sportskim aktivnostima u slobodnom vremeniu, dokolici, radi opuštanja, odmora, razonode...


SEOSKA PODRUČJA

Šta je bila pomiso kada vas vaši najmiliji obaveste da ze vikend idete na selo? Okupljanje sa porodicom, rodbinom, prijateljima i ljudima koje niste tako često vidjali, radi druženja, relaksacije, odmora u prirodi, a čine samo jedan od prijatnih trenutaka u vašem životu.

Uzmimo za predpostavku da svako u porodici ima nekoga ko je odrastao na selu, ko još uvek ima rodbinu koja poseduje imanje ili živi tamo.
Ranije se skoro svako domaćinstvo bavilo gajenjem stoke, poljoprivredom, većina porodica je posedovala velika imanja sa dosta obradive zemlje, štalama i oborima.
Sadilo se voće, povrće, žitarice, uzgajala se stoka...
Referentni URL