Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Revizija osiguravajućih društva
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
KPMG je osnovan 1987. godine kao merdžer Peat Marwick International and Klynveld Main Goerdeler I njihovih firma članica.

KPMg je globalna mreža profesionalnih firmi, koja se bavi revizijom, porezima I konsaltingom za pruzanje finansijskih usluga. Posluje u 148 zemalja, zaposljava vise od 113 hiljada profesionalnih radnika u firmama članicama širom sveta. Svrha je da naše znanje pretvorimo u vrednost za naše klijente. Firme članice obezbenjuju klijentima konzistentan set multidisciplinarnih finansijskih I računovodstvenih usluga baziran na dubokom industrijskom znanju.

Naše vrednosti odredjuju kako se odnosimo prema klijentima I medjusobno određuju ono zasta se mi zalazemo I način na koji mi obavljamo posao, pomažući nam da radimo zajedno na najefikasniji I najpotpuniji način. To nam omogućava da kreiramo snažnu organizacionu kulturu kroz nasu mrežu. Mi imamo važnu ulogu na glavnim tržištima I aktivno podržavamo pozitivne reforme u okviru naše industrije ka jačanju kredibiliteta I poverenju.

Verujemo da je korporativna društvena odgovornost srce svih velikih organizacija I mi nastojimo da to postignemo u zajednicama u kojima poslujemo.

SADRŽAJ:

1. O KPMG.......................................1.
2. Osiguranje............................................2.
- Funkcija osiguranja
- Ekonomska načela osiguranja
- Elementi osiguranja
- Rizik
- Premija
- Naknada iz osiguranja
3. Primer revizije Aktuarskog društva za osiguranje i reosiguranje..........5.
- Izvestaj nezavisnog revizora
- Bilans uspeha
- Bilans stanja
- Izvestaj o promenama na kapitalu
- Izvestaj o tokovima gotovine
4. Znaćaj revizije............................14.
- Revizorski dokazi
5. Literatura.....................................19.
Referentni URL