Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Uticaj uvođenja suvremenih tehnologija na konkurentsku sposobnost proizvoda Helios
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


U radu se izvršila analiza firme „Helios“ d.d. Banovići kako bi se uvidio uticaj uvođenja suvremenih tehnologija na konkurentnu sposobnost proizvoda ove firme. Da bi se analiza kvalitetno uradila utvrdili smo problem, predmet i objekat istraživanja. Nakon ovoga postavili smo radnu i pomoćne hipoteze. Odabrali smo nekoliko znanstvenih metoda kojima možemo doći do kvalitetnog rješenja.

U samom početku rada upoznali smo se o temeljnim značajkama suvremenih tehnologija od pojma, definicije pa sve do odnosa suvremenih tehnologija i proizvodnje. Uslijedio je rad na analizi poduzeća „Helios“ d.d. Banovići od radnika, mašina koje se koriste u proizvodnji, administracije pa sve do marketinga i tržišta ovim proizvodima.

Nakon analize poduzeća i novih suvremenih tehnologija uslijedio je rad na postavljanju kritičnih tački sa aspekta korištenja suvremenih tehnologija u poduzeću. Na kraju dat je prijedlog aktivnosti za afirmaciju suvremenih tehnologija u ovom poduzeću....
Referentni URL