Zrenjanin

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Zrenjanin
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Apstrakt: Zrenjanin se nalazi u Autonomnoj pokrajini Vojvodina i spada u Srednjobanatski okrug. Zrenjanin je sedište Srenjebanatskog okruga i drugih institucija od opštinskog i republičkog značaja. Zrenjanin je administrativno, obrazovno, zdravstveno i kulturno središte Srednjebanatskog okruga.
Autor u ovom radu analizira ključne probleme koji postoje u ovom gradu, a posledica su opšteg siromaštva, pada privredne aktivnosti kao i tranzicionog perioda u kome se nalazi cela naša zemlja, time i grad Zrenjanin. Osim problema, autor u radu ukazuje na mogućnosti rešenja problema kako iz lične perspektive tako i onih koja postoje i zacrtana su u strategijskim dokumentima grada Zrenjanina.
Ključne reči: grad, Zrenjanin, lokalna zajednica, problem, analiza...


S A D R Ž A J


UVOD 4
1 Zrenjanin 5
1.1 Istorijat 5
1.2 Geografski položaj 6
1.3 Klimatske karakteristike 7
1.4 Stanovništvo 7
2 Stanje stvari u Zrenjaninu 9
2.1 Analiza 13
ZAKLJUČAK 15
LITERATURA 16


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
03:50 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: