Zašto sam odlučio da studiram biznis

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Zašto sam odlučio da studiram biznis
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Bez obzira na komentare pojedinih cinika, biznis je veoma važan. Uloga biznisa je da napravi svet boljim mestom za sve – da kreira bogatstvo i blagostanje, prosperitet, poslove i mogućnosti. U periodu veliki ekonomskih i društvenih potresa, kada se skala vrednosti menja, a zaštita ekonomskog bogastva dobija na značaju, biznis u svakom svom spektru gravitira jednom uređenom odnosu gde je izazov početak, a uspeh zaokruženi sistem, svako mora naći svoje mesto, odgovorno se odnositi prema svim činiocima i svakom detalju, a stim u vezi je i moja filozofija uspešnog mladog čoveka, obezbeđenog za život, porodicu i bar malo učesnikom boljitka celokupnog društva.

Na studijama biznisa ću najbolje naučiti da balansiram brojke sa ljudskim vrednostima. Na studijama ću naučiti šta je to veliki biznis, mali biznisi, preduzetništvo, uvideću povezanost biznisa i društva oko mene i upoznaću se sa načinom razmišljanja uspešnih ljudi.

U današnjem poslovnom svetu individua treba da bude istraživač, originalna, inicijativna i energična. Smatram da su to osobine koje posedujem, i da ću ih razviti ukoliko upišem studije biznisa.

Ako budem studirao biznis, pružaju mi se velike mogućnosti za dalje usavršavanje i mogućnosti za buduće zaposlenje. Želim da otkrijem koje su moje sposobnosti, da otkrijem u čemu želim da se specijalizujem, da naučim da razmišljam strateški i odgovorno, da naučim da rešavam probleme, da naučim da radim u timu. Na studijama biznisa ću upoznati osnovne modele biznisa, i kada je najbolje primeniti znanja na koji model, u zavisnosti od okolnosti. Steći ću znanja o organizaciji, kako da analiziram podatke, i kako da zaključe tih analiza primenim na konkretnu situaciju. Upisujući biznis ja ću nastaviti da radim na ostvarenju svojih snova, da jednog dana pokrenem sopstveni posao i da na njega primenim znanje stečeno na studijama. . .


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
04:47 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Zašto učimo ekonomiju sa osvrtom na maršalijansku školu Maja 0 1,025 26-07-2012 02:30 PM
zadnja poruka: Maja
  Diplomski rad - Prednost elektronskog poslovanja u odnosu na klasični biznis erik_bananamen 0 2,843 25-05-2011 11:51 PM
zadnja poruka: erik_bananamen
  Strateški biznis plan preduzeća LOCAL - COMP Dzemala 0 3,672 06-05-2011 09:47 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Master rad - Biznis plan erik_bananamen 0 3,345 27-04-2011 11:21 PM
zadnja poruka: erik_bananamen
  Iformacioni paket PUMP 2007 - biznis plan Dzemala 0 2,137 15-04-2011 11:16 PM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: