Vrste klasifikacija enumerativna, fasetna i analitičko sintetička - hr

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Vrste klasifikacija enumerativna, fasetna i analitičko sintetička - hr
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Klasifikacija je oduvijek bila najčešće korišteni jezik za označivanje u knjižnicama pa se knjižnični katalozi nameću kao najprirodnije okruženje za čitav niz promatranja. Međutim, posve je neočekivano da su knjižnični informacijski sustavi i pripadajući im OPAC-i često vrlo slabo podržavali sadržajni pristup informacijama, a posebice uporabu klasifikacije. Stoga, ovo istraživanje nastoji da ustanovi u kojoj mjeri se Univerzalni decimalni sustav klasifikacije (Universal decimal classification (UDC/UDK), koristi u pretraživanju i pregledavanju knjižničnih kataloga dostupnih na Web-u. Ako se uzme u obzir da je dobra bibliotečna klasifikacija uvijek bogata reprezentacija svega onoga što je u nekom području važno znati i komunicirati: otkrića, činjenice, analize, teorije, metode itd., da jednom zabilježena klasifikacija nekog područja prikazuje principe na kojima počivaju pravilnosti pojava i osobine klasificiranih entiteta i da se na osnovu ovoga mnoge nove pojave i principi mogu se objasniti, uočava se važnost same teme. Univerzalni decimalni sustav klasifikacije, stvara uvjete za bolje korištenje klasificiranog sadržaja u navedenom okruženje, te su to razlozi za odabir istraživanja ovog područja. . .

S A D R Ž A J

Uvod 3
1 Vrste klasifikacija: enumerativna, fasetna i analitičko-sintetička 4
Zaključak 7
Literatura 9PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
03:13 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: