Vanzemaljci spasili Zemlju?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Vanzemaljci spasili Zemlju?
[Slika: 9hqkog.jpg]

Čovečanstvo odavno strahuje od vanzemaljske invazije, ali jedan ruski naučnik tvrdi da su upravo oni spasili našu planetu.

Ruski naučnik Jurij Labvin koji se specijalizovao za fenomen tzv. Tunguske eksplozije 1908. godine kada je nezamisliva eksplozija, čiji uzrok još nije jasno dokazan, sa zemljom sravnila sve na području većem od 100 kvadratnih kilometara, tvrdi da se letelica vanzemaljskog porekla namerno zaletela u svemirsko telo kako bi sprečila kataklizmu na Zemlji.

Predsednik fondacije Tunguskog fenomena smatra da se neposredno pre udara gigantskog meteorita u Zemlju vanzemaljska letelica odlučila na potez kamikaze i namerno se sudarila s ogromnim objektom koji se obrušavao na našu planetu i tako sprečila udar kataklizmičnih razmera.

Njegova teza je da su se vanzemaljci 30. juna 1908. godine žrtvovali za spas bića na Zemlji (ukoliko je u letelici bilo posade).

Rezultat sudara je Tunguski događaj, kada je eksplozija koja se dogodila verovatno iznad tla (pošto nikakav krater nikada nije pronađen) sa zemljom sravnila 80 miliona stabala na više od 100 kvadratnih kilometara.

Procenjuje se da je udar bio snage jednake eksploziji nuklearne bombe od 15 megatona.

Svedoci su tada govorili o jarkoj svetlosti koja je obasjala celo nebo i zastrašujuće jakom vazdušnom udaru koji je usledio.

Srećom, područje na kojem se sve dogodilo bilo je toliko slabo naseljeno da niko nije poginuo.

Svetlost koja je obasjala nebo, prema nekim izveštajima, bila je vidljiva i u Londonu, a zvuk eksplozije obišao je Zemlju nekoliko puta.

Većina naučnika slaže se s teorijom da je fenomen izazvao meteorit koji je eksplodirao nekoliko kilometara iznad tla.

Međutim, Labvin smatra da se na komadićima kvarca nađenim na tom području nalaze crteži koji nikako ne mogu biti prirodnog ni ljudskog porekla.

Takođe, on kaže da je na mestu eksplozije nađen silikat gvožđa za koji tvrdi kako može da bude stvoren samo u svemiru.

(MONDO)
12:22 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Vanzemaljci,istina ili mit? Nikola 014 2 2,159 22-04-2010 04:08 PM
zadnja poruka: Nikola 014

Skoči na forum: