V

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
V
Vesna

Žensko ime Vesna dolazi od imena drevne slavenske božice proljeća. Na češkom jeziku Vesna znači doslovno “proljeće”. Ovo ime je popularno u Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.
Valentina

Valentina ima isto značenje kao i Valerija (jaka, zdrava) jer dolazi od istog latinskog korijena. Ovo je relativno često ime u Hrvatskoj, a koristi se i u Srbiji.
Valerija

Ime Valerija je latinskog porijekla i ima značenje: “jaka”, “zdrava”.
Veronika

Veronika je latinska forma grčkog imena Berenice sastavljenog od phérein (donijeti) i níkê (pobjeda). Dakle, značenje ovog imena je “ona koja donosi pobjedu”. Poznata je i priča o svetoj Veroniki, ženi koja je na putu do raspeća dala Isusu Kristu veo da obriše svoje čelo. Kad joj je Isus vratio veo, na njemu je bio [...]
Vera

Ime Vera ima više mogućih značenja. Prvo od njih je sasvim očito od riječi “vera” ili “vjera”. Drugo je od latinske riječi verus što znači “istina”, a treće od albanske riječi verë što znači “ljeto”.
Vlasta

Vlasta je slavensko ime koje se koristi u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Dolazi od imenice “vlast”. Ovo ime je bilo znatno popularnije u prošlom stoljeću nego što je sada ali i dalje se nadjeva u skromnim brojkama.
Vlatka

Značenje imena Vlatka dolazi od glagola “vladati”. Ovo ime je relativno često među Hrvaticama, a nose ga i Srpkinje.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:55 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: