Upustvo za kucanje rada

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Maja Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 1,233
Pridružen: Nov 2011
Poruka: #1
Upustvo za kucanje rada
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

Upustvo za kucanje rada

Naslov rada: Muzičko pamćenje kod dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta-razvoj (muzička memorija)

Potreban mi je kvalitetan rad iz navedene teme za pedagoški fakultet (predmet metodika nastave muzičkog vaspitanja).

Uvod
Dovoljna je jedna kucana strana. Uvod treba da sadrži nešto uopšteno o odnosu muzike i deteta predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta i malo se dotaći muzičkog pamćenja, značaja muzike za intelektualni razvoj.

Razrada (Glavni deo)
U tom glavnom delu rada može postojati više podnaslova (4-5 i više). Na početku se može nešto više reći o samom odnosu i značaju, uticaju muzike na kvalitetan zivot, pravilan razvoj dece osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta. Fokusirati se na tok i razvoj muzičkog pamćenja od npr. srednjeg predškolskog uzrasta (5 godina), preko najstarijeg predškolskog (6,5 godina) pa sve do dece uzrasta 11 godina. Znači, potrebno je obuhvatiti uzrast od 5 pa sve do 11 godina. Treba istaći tok razvoja muzičkog pamćenja tokom tih uzrasta gde bi se videla i primetila razlika i napredovanje u količinskom pamćenju pesmica, brojalica, muzičkih igara, sviranja napamet itd., jednom rečju opšti napredak, psihički razvoj deteta i njegova sposobnost da pravilno izvede neke pesmice, brojalice... Mogu se navesti i primeri, neka postignuća iz ove oblasti, ponuditi neka rešenja za uspešno prevazilaženje poteškoća kao što je nemogućnost pamćenja pesmice i drugih oblika muzičkog izražavanja. Možete se pozvati na neke stručnjake iz te oblasti i naravno navesti na kraju teksta iz koje knjige je navedeno, parafrazirano npr. (Bogunović, 2005). To mozete primenjivati tokom celog rada. Fusnote nisu neophodne, znači da ne moraju postojati.

Zaključak
Zaljučak treba da bude veličine jedne kucane strane. U zaključku sumirati i ukazati na napredak muzičke memorije kod dece pomenutih uzrasta.


Rad treba da je kucan fontom 12., slova Times New Roman, prored 1,0 štampanim ćiriličnim slovima, word 2003. Naslovna strana moze da sadrži samo naslov rada, a ako bude potrebno, ja ću je popraviti. Rad bi trebao da bude sačinjen od najmanje 6 izvora (knjiga, literature), a može i više. Što se tiče broja strana, trebalo bi da ih je minimum 18-20, ali svakako nije problem ako se desi da zbog obimnosti teme i literature, bude i do 30 stranica.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
04:14 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: