Unapređenje prodaje primenom procedura sistema menadžmenta kvalitetom

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,082
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Unapređenje prodaje primenom procedura sistema menadžmenta kvalitetom
UVOD

Osnovna dužnost svakog menadžera u svakom preduzeću, a to se odnosi i na osiguravajuća društva, je da postignu tri osnovna cilja: povećanje kvaliteta, što obuhvata produktivnost i profitabilnost osiguravajuća društva; povećanje vitalnosti, u smislu fleksibilnosti adaptibilnosti tržišnim uslovima; i, da omoguće takvo poslovanje koje će obezbediti prosperitet poslovanja u budućnosti i unapređenja prodaje. Pomoću planiranja i komunikacije sa okruženjem, njihov zadatak je da vode osiguravajuće društvo ka izabranim ciljevima. To i nije tako lako ako se uzmu u obzir promene koje se dešavaju na svetskom tržištu, kao što su sve veći nivo globalizacije i putem nje nastala hiperkonkurencija, promene u proizvodnji, a pogotovo u trgovini. Danas se promenio koncept poslovanja i svaka industrijska grana, pa je i svako osiguravajuće društvo izloženo međunarodnoj specijalizaciji i međunarodnoj konkurenciji, pa čak i oni koji proizvode za domaće tržište ne mogu više da se ponašaju na stari način, zanemarujući dešavanja u svetu i ne pridajući značaja budućim zahtevima.

Današnja osiguravajuća osiguravajuća društva moraju da imaju svetske kriterijume i standarde u poslovanju, dobar kvalitet, visok nivo produktivnosti i povoljne cene, dobru konkurentsku poziciju, moraju biti među prvima i najboljima, što ne mogu da ostvare ako se pridržavaju klasičnih formi ponašanja i poslovanja. Internacionalizacija, tehnički progres, razvoj informatike traži od osiguravajuća društva blagovremene odgovore i prave akcije, a menadžere stavlja pred sve veće izazove i zadatke.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
12:42 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Plan i program treninga za unapređenje motoričkih sposobnosti odbojkaša - diplomski VS1 2 3,810 14-09-2013 10:50 AM
zadnja poruka: derrick
  Analiza prodaje knjiga bazirana na konceptu data warehouse-a - magistarski derrick 0 3,072 04-08-2013 12:38 PM
zadnja poruka: derrick
  Strategije za unapređenje relacionog marketinga - magistarski derrick 0 1,742 04-08-2013 12:48 AM
zadnja poruka: derrick
  Istorijat i vrste windows operativnih sistema derrick 0 2,516 24-07-2013 05:57 PM
zadnja poruka: derrick
  Karakteristike mernih sistema u kontekstu grešaka u merenju - diplomski derrick 0 2,176 24-07-2013 05:47 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: