Testiranje je zavrseno, pojavio se Google Chrome 2.0

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Testiranje je zavrseno, pojavio se Google Chrome 2.0
[Slika: 11647_Chrome2.jpg]

Google je upravo unapredio svoj čitač Weba Chrome. Umesto dosadašnje probne verzije (beta) na raspolaganju je konačna verzija 2.0 koja se odmah može preuzeti i koristiti.

U poređenju s ranijim probnim izdanjima verzije 2.0 ova poslednja ima unapređen prikaz preko cele strane (bez naslova i ostalih delova prozora) i poboljšanu stranu „Nova kartica“ (umanjeni prikazi Web strana sada se mogu ukloniti), a pored toga podržava i automatsko popunjavanje teksta u Web obrascima.

Ukoliko već koristite Google Chrome on će se „uskoro“ automatski ažurirati na verziju 2.0. U protivnom nova verzija se može preuzeti ovde.
Kod:
http://www.google.com/chrome

Najnovija verzija pojavila se šest meseci posle objavljivanja konačne verzije 1.0. Google Chrome 2.0 se prvi put pojavio u probnom izdanju u januaru, a u međuvremenu je iz njega očišćeno preko 300 grešaka. Pored toga, Google tvrdi da je posledja verzija Chromea „brža nego ikad“ – u stanju je da Web strane nakrcane JavaScript kodom prikaže 30% brže nego što je to mogla prethodna verzija. (M.V.)

izvor:Mikro
03:10 PM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Google Chrome 2.0.180.0 Beta + Plugins Gears (Portable) Jovica 0 2,239 21-05-2009 12:12 AM
zadnja poruka: Jovica

Skoči na forum: