Stelijum

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Stelijum
[Slika: Stelijum.jpg]


Neprekinutu seriju konjukcija od tri planete pa na više zovemo stelliumom. On može u sebi sadržati svetla (Sunce i Mesec) ili biti sastavljen od planeta. Ukoliko su u spoju svetla važnost stelliuma je veća. Planete mogu biti u uskoj konjukciji, u konjukciji ali ne i u istom znaku ili kući, orbite planeta su nešto veće od osam stepeni (deset stepeni se uzima u obzir ako su u pitanju Sunce ili Mesec) i konjukcija planeta s uglovima natalne karte.
Stellium je izuzetno jak ako je prisutno više od četiri planete ili ako je u konfiguraciji jedno od svetala ili ako je jedna od planeta u svom znaku ili kući.
Planete u stelliumu deluju kao jedinstveni spoj i daju velik naglasak na kuću i znak u kojem se nalaze. On deluje kao fokusna tačka u natalnoj karti, a planeta koja je u središtu stelliuma je obično najosjetljivija na uticaje drugih planeta. Također se gleda da li stellium tvori druge aspekte - bilo pozitivne ili negativne - s ostalim planetama u natalnoj karti što nam daje dodatne informacije o pozitivnom ili negativnom djelovanju samog stelliuma. Tranziti i progresije imaju značajan uticaj na ovu konfiguraciju tako da osobe sa stelliumom u natalnoj karti tokom života imaju periode normalnog i mirnog življenja naizmjenično s periodima života koji mogu biti izuzetno promjenjivi i naporni.
Pozitivno iskazan stellium donosi koncetriranu energiju, a osoba je samomotivirana i ima jasne ciljeve u životu.Često stellium donosi talente ili osoba naginje genijalnosti.
Negativno iskazan stellium govori o ograničenoj osobi koja ima razne opsesije, psihički i emocionalno je neuravnotežena, teško se odlučuje na kompromis jer je previše okrenuta samoj sebi ili nema dovoljno objektivnosti.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:04 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: