Sta je po vama bitnije sadrzaj ili dizajn
Ocena teme:
- 0 Glasova - 0 Prosečno
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jovica
Unregistered
|
Sta je po vama bitnije sadrzaj ili dizajn
Ja mislim da je to sadrzaj - zasto?
Pa iz prostog razloga sto vecina ljudi dolazi na neki sajt sa namerom da nesto pronadje - u zavisnosti da li dolazi sa pretrazivaca ili direktno (preporukom)
Ako dolazi preko pretrazivaca onda mu dizajn nece toliko biti bitan jer ukoliko je nasao to sto mu treba onda nije problem i ako je "dizajn los" (mada nisam sreo neki sajt i da se za njega moze reci da ima los dizajn - mozda neka kombinacija ljubicasto crveno zuto
A ako je dosao direktno - ne trazeci nista onda ce mu sadrzaj biti bitan jer taj sajt treba da mu se vizuelno svidi da bi ga nastavio koristiti.
Dacu par primera - mycity.rs i elitesecurity.org - dizajn je jednostavan ali zato ogromna kolicina kvalitetnog sadrzaja.
E a sada vi meni recite samo 1 sajt koji ima dobar dizajn a "nikakav" sadrzaj i da je veoma posecen zbog dizajna.
Sta vi mislite o tome?
|
|
03:42 PM |
|
Jovica
Unregistered
|
RE: Sta je po vama bitnije sadrzaj ili dizajn
Pa kad pogledas npr neke warez forume kao sto je warez-bb onda shvatis da oni nemaju nikakav dizajn (ovaj forum inace nema nijedan link na googlu) vec je sadrzaj taj koji privlaci korisnike.
|
|
02:20 PM |
|
Vladan
Unregistered
|
sadrzaj, naravno...
alii isto tako je bitan dizajn
|
|
04:54 PM |
|
borissajkas
Unregistered
|
sadržaj!!!!!!!!!!!!
malo offtopic. nikako neću razumeti zašto ljudi prave sajtove za download muzike, pa brate ko bude jači na google od svi -share.com programa ja mu pružam ruku i biću mu doživotni sluga!!!
ako hoću da skinem bilo koju pesmu, odem na google, ukucam "DOWNLOAD FREE MP3 (IME PESME)" i idem na bilo koji -share sajt, the simple is best
|
|
01:56 AM |
|
evil
Unregistered
|
sadržaj, a i takođe sam dizajn sajta je veoma bitan, jer on uvek ostavi utisak, barem tako je kod mene...
|
|
01:01 AM |
|
Sonja M
Unregistered
|
Kao i vecini i moje misljenje je da je naravno najbitniji sadrzaj jer ako sajt ne nudi ono sto sam trazila njegov dizajn moze da bude fenomenalan ali to me nece zadrzati na istom, ali to naravno ne znaci da dizaj ne treba da bude zadovoljavajuci jer dokazano je da covek najbrze i najduze pamti slike, oblike i boje tako da je logicno da ce mu duze ostati u pamcenju sajt koji ima dobar dizajn nego sajt koji je samo ispunjen informacijama.
|
|
01:05 PM |
|
Knjižara
Unregistered
|
Ako posećujemo sajt prvi put verovatno smo tu zbog sadržaja, ali ako planiramo da nastavimo dolaziti onda je dizajn presudan.
Takođe, dizajn je bitan za sajtove gde se u principu provodi dosta vremena (kao što su forumi). Ne u smislu da bude savršeno grafički izveden, već da se vodi računa o usability-ju odnosno da su boje lepo uklopljene, pravilan odabir fontova, ispravna veličina i sl.
Na kraju, glasam za kvalitetan sadržaj i pristojan dizajn.
|
|
04:42 PM |
|
evoL1x
Unregistered
|
sve zavisi od tipa sajta. Npr ako je to neki community sajt onda je bitniji dizajn a ako je vec sajt za download i vijesti onda je bitniji sadrzaj ( sto je prostije to je bolje ) . Uglavnom oboje je bitno
|
|
11:35 AM |
|
Ivan_C
Unregistered
|
Za mene je važniji sadržaj i dobra navigacija, jednostavne boje bez velikog šarenila pozadine
|
|
06:05 AM |
|