Spybot - Search & Destroy

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
seraphim Nije na vezi
Member
***

Poruka: 98
Pridružen: May 2009
Poruka: #1
Spybot - Search & Destroy
[Slika: spybot.jpg]
Citat:„Spybot - Search & Destroy" je veoma koristan program za pronalaženje i uklanjanje „spyware" i „adware" pretnji, relativno novih vrsta pretnji od kojih mnogi moderni antivirusi ne nude zaštitu.

„Spyware" tiho u pozadini prati način na koji surfujete po internetu, pravi vaš marketinški profil, i te informacije prosleđuje svojim vlasnicima zbog dalje prodaje kompanijama koje se bave oglašavanjem.

Ako vam se u Internet Exploreru odjednom pojavljuju „toolbar"-ovi koje niste namerno instalirali, browser se gasi sam od sebe, ili je vaš „homepage" zamenjen nekim drugim, računar vam je verovatno inficiran „spyware"-om.
Spybot - Search & Destroy" će posle samo par klikova pronaći sve pretnje koje ugrožavaju računar, uključujući i trojance. Za svaku registrovanu pretnju ponudiće detaljni opis i objašnjenje da li je i koliko opasna. Određene pretnje pored statističkih informacija mogu da skupljaju brojeve računa sa kreditnih kartica ili druge osetljive podatke.

Nakon pronalaženja svih pretnji, možete ih se rešiti jednostavnim pritiskom na dugme. Pretnje koje ne smatrate opasnim mogu se izuzeti iz daljih pretraga.

Podržan je i srpski jezik, a tu je i i opcija za „Update" programa kako bi prepoznao i najnovije pretnje.

Uz „Spybot" besplatno se dobija i „File Shredder", program koji trajno briše odabrane fajlove sa diska, kako ne bi bilo moguće njihovo vraćanje uz pomoć programa za povratak obrisanih fajlova.

DOWNLOAD
Kod:
http://www.interfejs.tv/InterfejsDL/spybotsd162.exe
ili
Kod:
http://www.spybotupdates.com/files/spybotsd162.exe

website
Kod:
http://www.safer-networking.org/sr/

http://www.maturskiradovi.net/eshop
11:55 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: