Softverske avio kompanije

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Softverske avio kompanije
[Slika: Aerodrom_Nikola_Tesla_Beograd.jpg&am...ZjXN5j672w]


UNIX Airways


Svako ponese parče aviona kada dolazi na aerodrom. Svi onda odu na pistu i sastave avion, neprekidno se svađajući kakav avion treba uopšte da sastave.


Air DOS


Svi guraju avion dok ne poleti, a zatim uskaču i voze dok se avion ne vrati na zemlju. Onda opet guraju, pa uskaču, pa iskaču, pa guraju, pa...


Mac Airlines


Svi stjuardi, kapetani, rukovaoci prtljagom, prodavci karata i ostali izgledaju potpuno isto. Svaki put kad ih pitaš za neki detalj, ljubazno, ali čvrsto ti stave do znanja da ne treba ništa da znaš, niti želiš da nešto znaš i sve će biti urađeno za tebe bez da ti o tome imaš ikakvog pojma. Zato ućuti i vozi se.


Windows Air


Terminal je zaista lep i raznobojan, sa ljubaznim osobljem, laganom procedurom predaje prtljaga i ukrcavanja i krajnje glatkim poletanjem. Nakon otprilike 10 minuta provedenih u vazduhu, avion eksplodira bez ikakvog upozorenja.


Windows NT Air


Više-manje kao Windows Air, ali košta više, uglavnom koristi mnogo veće avione, a kad eksplodira raznese i sve ostale avione u radijusu od 40 km od eksplozije.


Windows XP Air


Nalaziš se na aerodromu koji po ugovoru opslužuje samo XP avione. Svi avioni su isti, predivno ofarbani i 3 puta veći nego što je potrebno. Znakovi su ogromni, veoma jasno istaknuti i svi pokazuju u istom smeru. Gde god da kreneš, iskoči neko u mantilu i šeširu nabijenim na oči i insistira da ga slediš. Tvoja odeća i prtljag biće zamenjeni prikladnim XP vazduhoplovnim odelom i koferom, identičnim svima oko tebe jer je to uključeno u cenu karte. Avion neće poleteti dok ne potpišeš ugovor. Ispostavlja se da je gromoglasno najavljena zabava tokom leta film o Mikiju Mausu koji se neprekidno ponavlja. Obavezno se moraš javiti svojoj putničkoj agenciji pre nego što možeš naručiti hranu ili piće. Tokom leta te redovno detaljno pretresaju. Ako toalet koristiš 2 ili više puta naplatiće ti se dodatna karta. Bez obzira na kojoj destinaciji letiš, uvek ćeš zavšiti slupan negde u Tunguziji.


OSX Air


Ulaziš na terminal sav u belom i sve što vidiš je žena koja sedi u uglu za belim šalterom. Prilaziš da kupiš kartu, a ona se smeši i kaže: "Dobrodošli u OSX Air, dozvolite nam, molim vas da vas fotografišemo." U tom trenutku okida kamera u zidu koju do tada niste primetili. "Hvala, ovo je vaša karta!" - kaže ljubazno službenica pružajući ti kartu sa tvojom slikom i svim informacijama na njoj. Otvaraju se vrata sa tvoje desne strane i ti ulaziš u široki prostor sa jednom stolicom u sredini. Sedaš, slušaš muziku i gledaš filmove tokom leta. Nikad ne vidiš ni jednog drugog putnika. Slećeš, izlaziš i kažeš samom sebi: "Vau, to je bilo stvarno lepo, ali imam osećaj da nešto nedostaje."


Windows Vista Airlines

Ulaziš na sjajan terminal sa najvećim avionima koje si ikada video. Svakih 10 metara pojavi se službenik obezbeđenja i pita da li si siguran da želiš da nastaviš prema svom avionu ili želiš da otkažeš. Kako nisi siguran šta bi donelo otkazivanje, nastavljaš pitajući službenika za pultom zašto su avioni tako veliki. Nakon što obezbeđenje proveri da li si siguran da to želiš da pitaš i siguran da želiš da čuješ odgovor, službenik te informiše da je to zato da se korisnici osećaju bolje, ali su zbog toga avioni duplo sporiji. Usput doda da je povećanje veličine znatno doprinelo dostizanju sporijeg letenja. Po izvršenom ukrcavanju, stjuardese pitaju svakog putnika posebno da li je siguran da želi da nastavi let. Onda, u skladu sa politikom kompanije kapetan pita to isto, ovog puta sve putnike zajedno. Nakon što si toliko puta odgovorio sa "Da", po licu te odalami neki tip kojem si na pitanje: "Hoćete li da Vas udarim u lice, Da ili Ne?", instinktivno odgovorio sa "Da". Posle poletanja pilot shvata da drajver za uvlačenje točkova nije apdejtovan za let na novom avionu, pa se uvek zaglavljuje u izvučenoj poziciji. Ovo prisiljava avion da leti još sporije, ali piloti su naviknuti na to i nastavljaju let, nadajući se da će proizvođač izdati apdejt pre sletanja. Stižeš na odredište žaleći što umesto promene kompanije nisi iskoristio ostvareni bonus kod XP airlines. Blizak prijatelj, nakon što je čuo tvoju priču, uverava te da je Linux Air znatno bolja alternativa.


Linux Air


Nezadovoljni radnici iz svih ostalih OS kompanija su odlučili da naprave sopstvenu vazduhoplovnu kompaniju. Sami su izgradili avione, šaltere za prodaju karata i betonirali pistu. Naplaćuju samo malu cenu koja pokriva troškove štampanja karte, ali možeš je downlodovati i odštampati sam, u kom slučaju je besplatna. Pri ukrcavanju u avion dobijaš sedište, 4 šrafa, ključ i kopiju "Sedište-kako-da.html". Kad se jednom smestiš, potpuno podesivo sedište je veoma udobno. Avion poleće na vreme i stiže na odredište bez ikakvog problema. Pokušavaš da putnicima drugih kompanija preneseš sjajne utiske sa putovanja, ali sve što te oni pitaju je: "Treba da uradiš ŠTA sa sedištem?!"


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
07:53 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: