Socijalna patologija- sexualno nestereotipne grupe

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Socijalna patologija- sexualno nestereotipne grupe
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz biologije, sociologije, psihologije ,filozofije , ekologije, fizike, geografije, Istorije i hemije.


.... Cilj nije usmeravanje pažnje na, sexsualno uslovljene, razlike među stanovništvom, vec na socijalne, uzroke i posledice tih razlika, mehanizam funkcionisanja i pretpostavke o mogućnostima daljeg uticaja tih razlika na razvoj društva.
Sam pojam sng nije korišćen u dosadašnjim radovima u oblasti društvenih nauka, koji su rađeni na našim prostorima i biće detaljnije objašnjen u I poglavlju.
II poglavlje predviđeno je za okvirnu klasifikaciju sng polazeći od klasifikacije seksualnih poremečaja.
Opisivanje odlika svake od sng, kao i trenutno aktuelnih društvenih predrasuda i stavova o nj. tema je III poglavlja.
O istoriskim aspektima ljudske seksualnosti i položaja sng, uticaju starih kultura i filosofije na stvaranje moralnog sistema vrednosti u vezi sa ljudskom seksualnošću govoriće se u IV poglavlju. Ovo poglavlje ima za zadatak da ukaže na to kako se menjala ljudska svest i stavovi društva prma ljudskoj seksualnosti, a samim tim i prema sng. Poglavlje sadrži ukratko izložene stavove svetskih religija prema sng.
V poglavlje je izvod iz zakona RS koji se odnose na sng., pogled na odnos nekih političkih organizacija u Srbiji na sng i njihove zahteve za promenom pravnog statusa..
VI poglavlje osmišljeno je tako da ukaže na uticaj sng. na sliku svakodnevice izraženu u umetnosti, muzici, pop kulturi, programu masovnih medija i modnoj sceni.
VII poglavlje posveceno je organizacijama koje se bore za prava sng. i onima koje se bore protiv nj. priznavanja, bavi se specifičnim problemima i pitanjem socijalno-ekonomskog položaja pripadnika sng.
VIII poglavlje je zaključak, ukazuje na trenutni položaj sng. i moguće dalje tendencije, ali ostavlja otvorenima mnoga pitanja ...PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
11:27 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Uticaj vršnjačke grupe na ponašanje mladih derrick 0 3,004 21-09-2013 09:53 AM
zadnja poruka: derrick
  Struktura i društvene grupe VS1 0 1,984 18-02-2012 02:30 AM
zadnja poruka: VS1
Heart Sociologija - Društvene Grupe Dzemala 0 9,789 17-04-2011 07:18 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Socijalna politika Evropske unije Dzemala 0 2,425 17-04-2011 07:17 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Stres na radnom mestu - socijalna psihologija Dzemala 0 3,723 10-09-2010 04:18 PM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: