Setovanje Pheenet wap-011rt access pointa za pristup ssid-u.

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak

Poruka: 3,082
Poruka: #1
Setovanje Pheenet wap-011rt access pointa za pristup ssid-u.
Za podesavanje ovog uredjaja mrezna karta treba biti podesena 192.168.1.22i, stim sto cetvrta cifra u IP netreba biti 1 ili 100 !
Njega konektujete sa kompom samo ukrstenim lan kablom !
Kada smo to odradili otvaramo browser i u njemu kucamo adresu 192.168.1.100 i klik na enter
Sada cenam se otvoriti logon, i u njemu kucamo za user admin za pass 696969 to je po default .
Kada smo i ovo odradili nama se otvorila status stranica u kojoj vidimo trenutna podesenja uredjaja ( slika dole).
[Slika: 4l72o09.jpg]

Na slici se vidi da je uredjaj po difoltu AP, a nama treba biti client.

To cemo odraditi na sledeci nacin.
Uo vom prozoru sa nase leve strane imamo meni, kliknucemo na wireless.
Sada nam se otvorio padajuci meni, tu cemo kliknuti na Basic Settings.
Sada trebamo promeniti Mode. Klinucemo na padajuci meni (koji je u visina moda)i izacicenam client.
Kliknucemo na njega, zatim cemo kliknuti na Apply Changes. (slika dole ).
[Slika: 68attsz.jpg]

Sedece sto cemo videti je to da su izmene uspesno odradjene, i tu cemo kliknuti na ok.(slika dole).
[Slika: 4v4dweg.jpg]

Sada se otvorila status strana. Gde vidimo da uredjaj nije vise AP vec je Infrastructure Client. (slika dole)
[Slika: 4pb867s.jpg]

Sada cemo ponovo kliknuti na wireless, ponovo nam se otvara padajuci meni, i u njemu cemo kliknuti na Site Survey.
Sada se nama otvorila nova stranica (slika dole).
[Slika: 4xnm0pc.jpg]

Na njoj cemo kliknuta na refresh. Sada uredjaj skenira etar i uskoro cemo dobiti rezultate.(sledeca slika)
[Slika: 6ak5heq.jpg]

Posto smo dobili rezultate, mi cemo uredjaj konektovati sa odredjenim AP-eom tako sto cemo stiklirati odredjeni kruzic,
i kliknuti na connect.

Sada cenam se otvoriti sledeca stranica na kojoj cemo dobiti rezultat konektovanja.
A to izgleda ovako-

[Slika: 61kkpef.jpg]
Naravno rezultat konektovanja moze biti i negativan (connect unsuccessfully). Smile

Kliknucemo na ok i to je to.

Da dodam, takodje i ovom uredjaju netreba menjati firmware.

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
05:02 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Access - Maths 20-21 MK College Digital Learning derrick 0 1,612 23-04-2021 07:58 PM
zadnja poruka: derrick
  Access - Main Hub 20/21 MK College Digital Learning derrick 0 1,656 23-04-2021 07:53 PM
  Course: Access - Study Skills 20-21 derrick 0 1,568 23-04-2021 04:01 PM
  Pristup modelovanju podataka - diplomski derrick 0 2,413 23-07-2013 11:07 PM
  Spoljnotrgovinski pristup i globalni marketing pristup poslovanju derrick 0 2,202 23-07-2013 04:53 PM

Skoči na forum: