Seks na prvom sastanku

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Seks na prvom sastanku
[Slika: v134711p0.jpg]

U većini slučajeva žene oklevaju da pristanu na seks na prvom sastanku. One žele da uživaju u dugom, što dužem udvaranju, a muškarci bi odmah da pređu na konkretno.

Pitanje intimnih odnosa na prvom sastanku i danas je veoma diskutabilno. Ako se devojci mladić mnogo sviđa, ona je u poznatoj dilemi: "Šta ako on pomisli da sam laka ženska?".

Naše bake su delile savete da devojka treba da zna da zadrži muškarca, da ga pusti da je dugo osvaja, jer oni baš to žele - da budu osvajači, a ne da sve lako dobiju na "tacni". Mnoge majke i danas upućuju takve savete. Ipak, sve više devojaka se ponaša slobodnije na prvom sastanku."Otvorena sam i ne smatram da mladić treba prvi da priđe devojci. Ako mi se neko dopadne, sama stupam u akciju i ne smatram da je to pogrešno", napisala je Maja na internet-forumu, a prenosi "Politika". Nju podržavaju neki momci, mada se mnogima takav pristup ne sviđa. Emancipacija žena kao da kod muškaraca stvara osećaj bespomoćnosti. Jer, nije ni "jačem" polu svejedno kako će proći prvi sastanak. Oni su takođe napeti i brinu kakav će utisak ostaviti.

"U suštini, muškarac je taj koji pokušava da privoli ženu sebi, a ona vrši odabir. Trudimo se da ne napravimo grešku. Hoćemo da izgledamo savršeni, i zato obično u glavi razrađujemo ’scenario’ kako će to da izgleda. Razmišljamo i koliko je druga strana zainteresovana za ozbiljniju vezu. Prikupljamo informacije i sve vreme razmišljamo o tome da li je sve farsa samo zbog odlaska u krevet ili tu ima i nešto dublje", bio je iskren Nemanja.

Muški tip osvajanja je usmeren u jednom pravcu, i to sami priznaju: "Bitno je da tokom prvog sastanka obratiš pažnju da, bez obzira na to šta pričao, ne nagovestiš želju za brzim seksom. Naprotiv, čak i da devojka skrene razgovor na tu temu - okreni priču. Time ćeš joj pokazati da si drugačiji, da ne misliš samo na krevet. Igraj njenu igru. Cilj na prvom sastanku je da je navedeš da u jednom trenutku ona zamisli sebe kako je sa tobom u krevetu", savetovao je Nemanja pripadnike svog pola na popularnom forumu.

Sve što ne moraš danas ostavi za sutra

Žene se danas uglavnom slažu da seks na prvom sastanku nije više apsolutno isključen i praktikuju ga samo u izuzetnim slučajevima: "Seks na prvom sastanku može da se desi ako je neki mnooogo dobar frajer. Ipak, ako ima izgleda da se desi i drugi sastanak, onda se rukovodim onom krilaticom – sve što ne moraš danas, ostavi za sutra", napisala je Jasmina.

I, na kraju, kad je zaista pravo vreme za odlazak u krevet s nekim ko vam se sviđa?

Ima žena koje seks stavljaju ispred ozbiljnih obaveza i dubljeg emocionalnog vezivanja. Za njih, dobri odnosi su pokazatelj vredi li se truditi oko neke osobe. Ovo zvuči kao tipično muško razmišljanje, ali istina je da nemali broj žena razmišlja upravo na ovaj način.

Odgovor na pitanje kada treba reći "da" zavisi od osobe do osobe, ali neka pravila ipak postoje. Postoje momenti koje treba prepoznati i kad se dileme u vezi sa tim pitanjem same razrešavaju. Čvrsta pravila naravno da ne postoje, ali osećanja mogu da pomognu u odluci.

Žene, uglavnom, ne vole da se vezuju ni za muškarca koji u svakoj luci, odnosno gradu, ima po jednu ženu. Ovu dilemu bi bilo najbolje rešiti direktnim pitanjem ako iole postoji sumnja, ali odgovor partnera treba realno i pravilno proceniti.

Nekim damama je bitno da njihov partner ima smisla za humor i, tek kad osete bliskost i mogućnost da se smeju zajedničkim šalama, one pristaju na seksualno zbližavanje.

I na kraju, "lepšoj" polovini je važno da oseća da je partner razume i da postoji neka bliskost u njihovom odnosu. Momenat kada njihov partner bude u stanju da završi započetu rečenicu umesto njih žene doživljavaju kao signal.

(MONDO)
09:47 PM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Koliko je ženama važan seks? Anchy-XD 0 1,683 05-09-2011 06:54 PM
zadnja poruka: Anchy-XD

Skoči na forum: