Promocija i reklamiranje elektronskih medija

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,096
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Promocija i reklamiranje elektronskih medija
UVOD

Mediji su danas sve brojniji, vremena je sve manje, pažnja gledaoca, slušaoca je sve slabija, a količina informacija je sve veća. Više od 60% budnog vremena svakog dana čovek provodi primajući različite informacije. U jednom broju bilo kojih dnevnih novina, danas ima više informacija nego što su ljudi ranije mogli prikupe tokom celog svog života. Svakog dana lansira se oko 10.000 novih robnih marki, svakoga minuta postavlja se jedan novi sajt. Svake godine izda se i distribuira više od 13 milijardi kataloga koji predstavljaju ili preporučuju proizvode određene vrste. Komunikacija je sada u svakom trenutku moguća sa najudaljeniji osobama na drugom kraju sveta.

Za poslednjih nekoliko godina stvoreno je toliko informacija, koliko i u proteklih nekoliko vekova. I to nije i neće biti kraj. Telekomunikacije se i dalje munjevito razvijaju, najpre s aspekta brzine i dostupnosti. Stoga se stepen napretka nekog društva kao i stepen njegove demokratičnosti i slobode, procenjuje između ostalog preko razvoja novih tehnologija, kao i preko dostupnosti različitih informacija i razvijenosti medija. Prikupljanje i širenje informacija, komuniciranje je postalo osnova svakodnevnog života!

Bez komunikacije nema uspeha, nema kontakata, nema ni znanja. Posebno u posljednjim decenijama, mediji se transformišu, i njih karakteriše ne samo veći broj medija unutar klasično definisanih medija, nego se usložnjava i broj alternativnih medija. U poslednjim godinama to je najpre Internet. Tradicionalni masovni mediji kao što su TV, radio i štampa nisu više efikasni u meri u kojoj su bili, i ne mogu zadovoljiti potrebu za pravovremenom i kontinuiranom informacijom, koja je neophodna savremenom čoveku u svakom trenutku.

Sadržaj

UVOD 1
1.1 Odabir medija za promociju 3
1.2 Televizija kao medij za promociju elektronskih medija 8
1.3 Internet marketing elektronskih medija 9
ZAKLJUČAK 11
LITERATURA 12


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
10:31 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Međusobna povezanost odnosa sa javnošću, medija i marketinga derrick 0 1,753 10-02-2014 01:12 AM
zadnja poruka: derrick
  Promocija kao instrument marketing miksa derrick 0 1,587 11-09-2013 02:12 PM
zadnja poruka: derrick
  Promocija proizvoda od drveta u zemljama bivše SFRJ derrick 0 1,218 09-09-2013 02:46 PM
zadnja poruka: derrick
  Pojam interneta i internet u službi ostalih masovnih medija - seminarski derrick 0 1,219 12-01-2013 10:47 AM
zadnja poruka: derrick
  Poslovne upotrebe alternativnih medija – gerila marketing derrick 0 1,222 12-01-2013 10:34 AM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: