Primjena informatike

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,097
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Primjena informatike
UVOD

1.1 Problem istraživanja

Sa nastankom tzv.mreže svih mreža (World Wide Web), uobičajni način prodaje koji se kretao u pravcu prodaje putem kataloga, dobio je novu konkurenciju. Druge manje kompanije su u mreži svih mreža – internetu, videle mogućnost da postave svoju prezentaciju sa osnovnim i korisnim informacijama na njima, čime su gradili svoj imidž, a s druge strane omogućavale korisnicima da lako dođu do najbitnijih informacija.Tokom razvitka Interneta, tako se razvijao i rastao broj prezentacija.Uskoro se javljaju i specijalizovane prezentacije bazirane na internet poslovanju kao što su Amazon i iBej.

Hardverski, pojava prvog personalnog računara (IBM PC) početkom 80-ih godina prošlog veka, uslovila ješirenje kompjuterske tehnologije.Pristupačna cena, jednostavna konstrukcija uslovila je brzo širenje i višestruku upotrebu računara.Naravno, na početku su računari mogli da obave samo jednostavne operacije ali su takođe inicirali veliki broj naprednih korisnika da u njemu prepoznaju potencijal i učestvuju idejama i konkretnim softverskim inžinjeringom u razvoju i povećanju mogućnosti personalnog računara. Naravno, nisu svi računari namenjeni poslovnim aktivnostima, a nisu ni sve poslovne aktivnosti obavljane na računaru, trebalo je da se ispune određeni preduslovi koji su određene poslovne aktivnosti prenele na „e“ nivo. U nastavku ćemo navesti neke od bitniih aktivnosti koje u svakodnevnom govoru čine i često pogrešno zamenjuju termin e-poslovanje.

Sadržaj

1 UVOD 1
1.1 Problem istraživanja 1
1.2 Predmet i objekat istraživanja 1
1.2.1 Radna i pomoćne hipoteze 2
1.3 Svrha i cilj istraživanja 2
1.3.1 Stručne metode 3
2 Pozitivne strane elektronskog poslovanja 3
2.1 Elektronska trgovina 5
3 I pozitivne i negativne strane primjene informatike u poslovanju 6
4 Negativan uticaj primjene informatike u poslovanju 10
ZAKLJUČAK 12
LITERATURA 14


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
11:28 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Primjena pojedinih hardverskih komponenti u preduzećima derrick 0 1,210 29-08-2013 11:27 PM
zadnja poruka: derrick
  Informacioni sistemi i baze podataka - access primjena i primjer zekan 0 3,800 09-09-2010 08:59 AM
zadnja poruka: zekan

Skoči na forum: