Cao. Ja sam Jovica i ja sam admin ovog foruma... Imam 21 godinu i zivim u selu Ecka koje se nalazi 10-tak kilometara od zrenjanina. Trenutno studiram informatiku na Zrenjaninskom fakultetu. Bavim se SEO-m Programiranjem Internetom itd. Volim da igram sah i da gledam NFL...
Pozdrav svim forumašima, baš sam razgledao teme na kojoj da se javim, pa evo ova mi deluje kao prikladna, s obzirom da nema neka tipa Dobrodošlica novim članovima i sl. .
pozdrav svima , studentica sam master studija Pedagoškog fakulteta i trebao bi mi neki seminarski rad iz predmeta Akademsko pisanje, unaprijed zahvalna....
Pozdrav, ja sam Nebojša iz Zrenjanina, trenutno pred diplomiranjem na Zrenjaninskom fakultetu. Trenutno učim PHP programiranje, mada sam zainteresovan i za C++ i Javu. Sviram u bendu Kvazar iz Zrenjanina
Ovde sam da bih pokupio informacije vezane za PHP i eventualno upoznao WEB dizajnere za neku buduću saradnju.
Pozdrav ja sam Borko iz Banjaluke. Trazeci sadrzaj za seminarski rad naletjeh na ovaj forum, pa reko' ajd da se registrujem. Nadam se lijepm druzenju i dobrim seminarskim radovima
... veliki pozdrav za celu ekipu sa foruma, vidim da ovde ima ljudi najrazlitijih zanimanja i interesovanja, sto ovaj forum cini odlicnim sam po sebi ... inace , ja sam Ivan, bivsi tenkovski narednik, pa ako nekog interesuje nesto u vezi naoruzanja, opreme, ili bilo cega sto je blize ili dalje povezano sa NVO, tu sam ... takodje, racunari i uopste IT su mi hobi vec par decenija, tako da su "racunarske" teme nezaobilazne ... pozdravi iz Krusevca ...
[linkovi uklonjeni]
MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE ILUZORNO!!!
...." tpku_2b ", odnosno Ivane, Posto je Oruzje i vojska sastavni deo ljudi i mentaliteta sa ovih terena, mogao bi zapoceti - kao strucno lice neku temu o vojsci i naoruzanju, a verujem da bar muski deo populacije ima sta tu da doda....Zasto da ne ,pored obaveznih tema, nas sajt se uvek siri - kao i sam sadrzaj sajta, pa izvolte...slobodno zapocnite jednu takvu temu u prigodnom odeljku sajta.
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
Vidim da moji predlozi nailaze na odobravanje i razumevanje, ali ne znam zasto su linkovi obrisani ... svakako mi nije bio cilj reklama, niti bilo sta slicno, vec samo prezentacija onoga sto sam napisao u smislu predloga tematike koju sam naveo ... mozda bi mogli da otvorim neku temu na forumu u tom smislu, ili tako nesto, a o tome odlucuju gore navedeni Admini .., u svakom slucaju, uskoro se vracam za Zemun, p acu i fizicki biti blizu ...