Ponasanje potrosaca google

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
zekan Nije na vezi
Senior Member
****

Poruka: 255
Pridružen: Sep 2010
Poruka: #1
Ponasanje potrosaca google
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz marketinga.

Suosnivači Leri Pejdž, predsednik za proizvode, i Sergej Brin, predsednik za tehnologiju, pokrenuli su Google u septembru 1998. Od tada, kompanija se proširila na više od 10.000 zaposlenih širom sveta, zajedno sa timom za menadžment u kojem se nalaze neki od najiskusnijih stručnjaka za tehnologiju u ovoj oblasti. Erik Šmit pridružio se kompaniji Google 2001. godine kao predsedavajući i generalni direktor.
Leri Pejdž je bio prvi izvršni direktor kompanije Google i doprineo je da kompanija ima više od 200 zaposlenih i postane profitabilna, pre nego što je postao predsednik centra za proizvode u aprilu April 2001. I dalje deli odgovornost za svakodnevno poslovanje kompanije Google sa Erikom Šmitom i Sergejem Brinom.
Leri je sin profesora informatike, dr. Karla Viktora Pejdža, na Državnom univerzitetu Mičigen i njegova ljubav prema računarima razvila se u šestoj godini. Sledeći očeve stope u akademskim naukama, diplomirao je sa najvišim ocenama na Univerzitetu Mičigen, gde je diplomirao inženjerstvo, sa naglaskom na računarstvu. Tokom vremena provedenog u En Arboru, Leri je napravio štampač od Lego™ kockica.
Dok je bio na postdiplomskim studijama informatike na Univerzitetu Stenford, Leri je upoznao Sergeja Brina i oni su zajedno napravili i pokrenuli Google koji je počeo sa radom 1998. Leri je nakon magistrature napustio Stenford.
2002. Leri je dobio priznanje Svetskog ekonomskog foruma kao globalni vođa sutrašnjice. Član je Nacionalnog savetodavnog komiteta (NAC) inženjerskog koledža Univerziteta Mičigen, a zajedno sa suosnivačem Sergejom Brinom, Leri je 2004. dobio nagradu Markoni. Poverenik je u odboru nagrade X PRIZE, a 2004. postao je član Nacionalne inženjerske akademije.
Sergej Brin, rođen u Moskvi, stekao je diplomu prirodnih nauka sa najvišim ocenama iz matematike i informatike na Univerzitetu Merilend u Koledž parku. Trenutno je na odsustvu programa doktorskih studija na odeljenju za informatiku Univerziteta Stenford, gde je magistrirao. Sergej je dobio članstvo u Udruženju studenata prirodnih nauka, kao i počasnu diplomu u poslovnoj školi Instituto de Empresa. Na Stenfordu je upoznao Lerija Pejdža, a zajedno su radili na projektu iz koga je nastao Google. Zajedno su osnovali Google Inc. 1998, a Sergej je i dalje zadužen za svakodnevne operacije zajedno sa Lerijem Pejdžom i Erikom Šmitom.
Sergejeva interesovanja u istraživanju obuhvataju pretraživače, dobijanje informacija od nestrukturiranih izvora i izvlačenje podataka iz velikih kolekcija tekstova i naučnih podataka. Objavio je više od deset akademskih radova, uključujući Dobijanje šema i odnosa sa svetske komunikacione mreže; Dinamičko pretraživanje podataka: nova arhitektura za podatke sa visokom dimenzionalnošću, koje je objavio sa Lerijem Pejdžom; Prilagodljive tehnike za pretraživanje nasumičnih struktura; Dinamičko računanje skupova stavki i pravila implikacije za podatke tržišne korpe; i Izvan tržišnih korpi: pravila za dodeljivanje generalizacija međuodnosima.
Sergej je držao govore na nekoliko međunarodnih akademskih skupova i poslovnih tehnoloških foruma, uključujući Svetski ekonomski forum i Konferenciju o tehnologiji, zabavi i dizajnu. Delio je svoje poglede na tehnološku industriju i budućnost istraživanja u emisiji Šou Čarlija Rouza na CNBC-u i CNNfn-u. Godine 2004. ABC World News Tonight proglasio je njega i Lerija Pejdža „Osobama sedmice“.
Gugl su započeli kao istraživački projekat januara 1996. Lari Pejdž i Sergej Brin, dva doktora nauka, bivši studenti Univerziteta u Stenfordu iz Kalifornije.

Sadržaj

1 Uvod 2
2 Situaciona analiza 5
3 Imidž kompanije 8
3.2 SWOT analiza 10
3.3 Marketing strategija kompanije 11
4 Marketing kampanja 11
4.1 Opis funkcija marketinga 15
4.2 Proizvod 16
4.3 Prodajna cena 18
5 Zaključak 18
6 Literatura 18

http://www.maturskiradovi.net/eshop
12:09 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Odlučivanje potrošača o kupovini derrick 0 1,397 10-02-2014 12:57 AM
zadnja poruka: derrick
  Ponašanje potrošača 2 derrick 0 1,393 10-02-2014 12:44 AM
zadnja poruka: derrick
  Ponašanje potrošača - hr derrick 0 1,405 11-09-2013 11:20 PM
zadnja poruka: derrick
  Ponašanje potrošača zavisno od dohotka derrick 0 1,191 11-09-2013 11:19 PM
zadnja poruka: derrick
  Servis potrošača kompanije Apple derrick 0 1,376 12-01-2013 10:29 AM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: