Pojeftinila registracija .rs domena

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Jovica
Unregistered

 
Poruka: #1
Pojeftinila registracija .rs domena
Registar nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS) saopštio je da je registracija .rs domena od ponedeljka povoljnija, pošto je ta organizacija smanjila cene u proseku za 10 odsto.

Nove cene domena koje ovlašćeni registri plaćaju RNIDS-u su za .rs domen 1.350 dinara, co.rs, org.rs i edu.rs - 450 dinara i in.rs - 250 dinara.

RNIDS je izrazio uverenje da će se to spuštanje cena odraziti i na konačne cenovnike svih ovlašćenih registara.

Ovim snižavanjem cena registracije domena biće jeftinije i lakše prisustvo većeg broja pravnih i fizičkih lica na Internetu sa nacionalnim predznakom, navedeno je u saopštenju.

U želji da promoviše korišćenje nacionalnog domena, RNIDS je pokrenuo kampanju još povoljnijih cena za registraciju in.rs domena, a kampanja će trajati tri meseca - do 31. avgusta.

U tom periodu ovlašćeni registri, koji prihvate da učestvuju u kampanji, RNIDS-u će plaćati 150 dinara po registrovanom in.rs domenu.

RNIDS očekuje da će se, povoljnom cenom i dopunskim uslugama ovlašćenih registara, povećati prisustvo građana Srbije na Internetu kroz izradu ličnih prezentacija i korišćenje e-mail adresa vezanih za lične domene, navedeno je u saopstenju.

http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/...est=136496
03:51 PM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: