Otkrivanje i rad sa darovitim ucenima u razrednoj nastavi likovne kulture

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Otkrivanje i rad sa darovitim ucenima u razrednoj nastavi likovne kulture
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Комплексност ликовне културе огледа се у рзличитим појавама њене теорије и праксе.Она је саставни део рада и производње, визуелних комуникација, свакодневног живота, становања и одевања, слободног времена и разоноде, као и компонента филма, приредби и сл.
Ако уз то знамо да је дечји ликовни израз готово увек претежно стваралачког карактера, онда је разумљиво да се на часовима ликовне културе може утицати на ликовно стваралаштво, а предпоставља са да се тиме утиче и на општи развој стваралаштва. Из тог разлога у савременом систему образовања ликовна култура треба све више да постаје фактор развоја способности ученика јер би се и образовни процес требао пре свега ослањати на способности, нарочито оне креативне.
Праћењем стваралачких активности детета можемо открити његове склоности, интересовања, жеље и потребе, па чак страх и немир. То нам омогућава један корак ближе унутрашњем свету детета, те смо ближи путу и начину васпитно-образовног деловања.
Како би се омогућили оптимални услови за развијање креативности ученика, потребно је прикупити што разноврснији материјал за рад.Већини деце која се теже сналазе на цртежу, вајарски материјал пружа могућност да се искажу просторним обликовањем, што позитивно делује на даљи развој њихове креативности и развој личности...


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
08:32 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Uloga predznanja u početnoj nastavi matematike derrick 0 2,082 27-02-2014 03:54 PM
zadnja poruka: derrick
  Didaktički materijali. autentični materijali u nastavi derrick 0 3,323 21-09-2013 12:17 AM
zadnja poruka: derrick
  Komunikacija u inkluzivnoj nastavi derrick 0 2,245 20-09-2013 11:52 PM
zadnja poruka: derrick
  Kognitivno bihejvioralno savetovanje sa mladima u poremećaju sa ponašanjem derrick 0 1,686 22-01-2013 11:25 PM
zadnja poruka: derrick
  Sistemska porodična terapija u radu sa decom sa poremećajem u ponašanju derrick 0 2,095 22-01-2013 09:53 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: