O telu i duši, Borisa Sirilnika

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Maja Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 1,234
Pridružen: Nov 2011
Poruka: #1
O telu i duši, Borisa Sirilnika
Gotovi seminarski radovi na sajtu
http://www.maturskiradovi.net
Kontakt na e-mail: maturskiradovi.net@gmail.com


O TELU I DUŠI, Borisa Sirilnika

Boris Sirilnik je naučnik svetskog glasa, jedan je od najistaknutijih francuskih neurologa, psihijatara, etologa i psihoanalitičara. Boris Sirilnik, vodi grupu koja se bavi istraživanjima u oblasti kliničke etologije u bolnici u Tulonu, predaje etologiju na Univerzitetu Sud-Toulon-Var. Boris Sirilnik je radio u bolnicama u Lionu, Parizu, Marseju, Dinjuu, Varu.

Bio je savetnik u oblastima neurologije i psihijatrije u Opštinskom centru za medicinsku i socijalnu zaštitu u La Sen-sir-Meru, ataše za neurologiju, psihijatriju i elektro-encefalografiju u Bolnici u La Senu, savetnik u oblasti etologije. Boris Sirulnik je predavao na više fakulteta u Francuskoj i inostranstvu. Direktor je istraživačkog centra u Tulonu i predsednik jednog velikog udruženja za promociju mira.

S A D R Ž A J

1 O TELU I DUŠI, Borisa Sirilnika 3
LITERATURA 5


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
04:46 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: