Navike pušača na Ekonomskom fakultetu u Subotici, odeljenja u Novom Sadu - Statistika

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Navike pušača na Ekonomskom fakultetu u Subotici, odeljenja u Novom Sadu - Statistika
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Danas veliki broj mladih ljudi svakodnevno konzumira cigarete. Ova pojava se pretvara u problem celokupnog društva, kako našeg, tako i ostale svetske populacije.
Prošle godine je konačno stupio na snagu zakon o zabrani pušenja na javnim mestima, osim delova koji su unapred određeni kao zone za pušače. One su odvojene od zona u kojima je zabranjeno pušenje. Naime, ovaj zakon je donet odavno, međutim, tek je prošle godine zaista počeo i da se primenjuje u praksi, tako što se za prekršaj ovog zakona naplaćaju visoke novčane kazne. Država je čak uvela akcize na cigarete kojim je znatno povisila cenu ovog proizvoda, ali ni ova mera države nije znatno uticala na navike pušača.
Naša grupa je, smatrajući ovu pojavu značajnom i široko zastupljenom, odlučila da istraži navike i procenat studenata pušača i nepušača na Ekonomskom fakultetu u Subotici, odeljenja u Novom Sadu.
Najpre smo sastavili anketni list, a zatim i izvršili anketiranje 146 studenata i to: 45 studenata prve godine, 45 studenata druge godine, 36 studenata treće i 21 student četvrte godine, od ukupnog broja studenata u Novom Sadu koji je 2500 studenata. Na osnovu podataka iz anketnih listića izvršili smo sređivanje, grupisanje i obradu podataka po datim obeležjima. Rezultati obrade podataka prikazani su putem tabela i grafikona.

U analizi je izvršeno testiranje postavljenih hipoteza različitim parametarskim i neparametarskim testovima....


59 str


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
06:07 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: