Na Mesecu pronađen kip anđela!?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: 84
Poruka: #10
RE: Na Mesecu pronađen kip anđela!?
Mozda ti nemas problem sa tom teorijom ali ja imam. Jednostavno ne mogu da prihvatim da je zivot nastao iz eksplozije. Biblija je tacna i puna je dokaza,stvar je u tome da li ti to hoces da vidis ili ne.
Za mene nema dileme da li Tvorac postoji ili ne. Ako ovako ne mogu da te ubedim da je on prisutan u nasem postojanju,nemam nameru ni da te ubedjujem. Jer Njegov sistem tako funkcionise,ako hoces prihvati ako neces nemoj to je tvoja volja. Svaka od te dve odluke nosi svoje posledice.
Nisi spremam da prihvatis Boga a na ovom forumu postavljas neke "alternative" kao sto je baba Vanga.
Nasao si evolucionisticki sajt koji se bavi nipodastavanjem Svetog Pisma,to mu je jedina svrha,ne obrazovanje. Dokazi za potop postoje sirom sveta. Najpoznatiji je Kanjon Kolorado. Voda od potopa nije dosla od leda jer ga na zemlji tada nije ni bilo,klima na svim krajevima sveta bila je umerena i za to postoje dokazi sirom sveta. Ogroman deo vode je dosao iz zemlje(cak i danas imas vode ispod povrsine zemlje 10 puta vise nego u svim okeanima i morima zajedno). Noje jeste poveo i neke vrste dinosaura i poslednji su izumrli pre manje od 1000 godina.
Ako su 99% meteorita od iridijuma i ako se uzme cinjenica da tone i tone svemirskog odpada dnevno pada na zemlju,zar ga ne bi najvise bilo na povrisini zemjle da je stara koliko evolucija kaze.
(nisam siguran na sta si tacno mislio sa tim,mozda na to da je veliki meteorit pao na zemlju?)
Najveci adut teorije evoloucije su prelazne forme koje i da su postojale ne bi bile sposobne da prezive. Kako je gmizavac postao sisar?
I ovo pitanje da sam ja Bog. Ne mogu sebi postaviti takvo pitanje. On je bice beskonacne inteligencije kako sebe mogu stavljati u takvu poziciju,jer ja sam jedno a On je sasvim nesto drugo.

http://www.maturskiradovi.net/eshop
06:55 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Poruke u ovoj temi
Na Mesecu pronađen kip anđela!? - Jovica - 14-05-2009, 01:55 AM
RE: Na Mesecu pronađen kip anđela!? - seraphim - 19-05-2009 06:55 AM

Skoči na forum: