Na Mesecu pronađen kip anđela!?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Jovica
Unregistered

Poruka: #1
Na Mesecu pronađen kip anđela!?
Geolog dr Morris Charles otkrio je javnosti da su ljudi iz NASA-e pronašli kipić anđela u kamenu koji su s Meseca doneli astronauti Apolla 11 1969., dok je hemijskom analizom utvrđeno da je predmet star 200.000 godina!

[Slika: mjesec_angel_375.jpg]

Devojka s krilima je nalik modernom čovjeku, te je ručno izrađena. Morris Charles, bivši NASA-in naucnik, veruje da je to dokaz da je Mesec bio naseljen.
Ručno ispolirana devojka s krilima i dugom talasastom kosom izrađena je od gvozdene smese te je umetnuta u kamen nađen na brdsko-planinskom području Meseca.

Charles tvrdi da to isključuje mogućnost da je anđela ostavila rasa s druge planete, već da to dokazuje da je Mesec svojevtremeno imao atmosferu poput Zemlje, odnosno da je bio naseljen.
"Ovo je dokaz da je Mesec imao uvjete za život, te da je bio naseljen duhovnom rasom čija je religija bila slična našem hrišćanstvu".
"Čelnici NASA-e su naravno znali sve ove godine za taj artefakt, ali su zabranili da se o njemu govori strahujući od panike koja bi zahvatila čovečanstvo".
"Meni su ga prokrijumčarile osobe čiji identitet nemam nameru otkriti, a kipić će do daljnjega biti čuvan na tajnoj lokaciji", izjavio je novinarima Charles, koji je pune 23 godine radio za NASA-u, do 1987, preneo je Net portal.
01:55 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: 84
Poruka: #2
RE: Na Mesecu pronađen kip anđela!?
Ovo je nebulozno za svakoga ko je ikada citao Sveto Pismo. Andjeli koji se tamo opisuju nisu ni nalik kako ih mi danas zamisljamo. Heruvimi imaju 4 lica od kojih je samo jedno ljudsko,Seraphim zraci svetlost da se u njega ne moze gledati. Za hriscane i monoteiste uopste univerzum nije stariji od 10 000 godina.

http://www.maturskiradovi.net/eshop
10:02 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Jovica
Unregistered

Poruka: #3
Kako je moguce da je ceo kosmos postao ovakav kakav jeste za samo 10.000 godina?
03:31 PM
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: #4
Vrlo je jednostavno. Po hriscanskom verovanju(islamskom i judaistickom takodje) svemir kakav danas znamo uoblicen je pre nekih 10 000 godina mozda cak i manje. Dokazano je da granit koji sacinjava osnovu zamljine kore nastao gotovo trenutno i ohladio se trenutno. Zemljino magnetno polje potice od vestackog magneta a ne od prirodnog magnetita kako se ranije mislilo. Kroz zemljino jezgro teku struje velike amperaze koje stvaraju magnetno pojle oko planete. To polje slabi velikom brzinom. I ako bi se iduci u proslost istim odnosom povecavao intenzitet magnetnog polja,samo 15 000 u nazad na zemlji ne bi bio moguc zivot jer bi imala snagu magnetnog polja kao pulsirajuca zvezda.

05:10 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Jovica
Unregistered

Poruka: #5
Postoji 44 dokaza koji govore da je zemlja stara 13,7 milijardi godina + - 100 miliona. Metodom ugljenika C14 mogu se meriti sa preciznoscu vremenski periodi do 50.000 godina dok preko toga ne moze precizno. Sto znaci da ako hoces da smanjis mozes da smanjis na 50.000 mada i to nije tacno.

Druga stvar (posto vidim da se pozivas na veru) - postavlja se jedno pitanje. Ako uzmemo da je Bog stvorio Sve onda on verovatno sada nema nikakvog kontakta sa nama. Jer pazi ako je On stvorio odredjenu prirodu tj prirodu gde je sve odredjeno onda znaci da postoji sudbina. Ako postoji sudbina to znaci da nam je sve predodredjeno i da nemamo slobodnu volju a to znaci da nemamo ni odgovornost (sad ja ubijem 5 ljudi - pa sto sam ja kriv zbog toga). Pitanje je zasto bi Bog stvorio prirodu koja je neodredjena?

Treba da uzmes da procitas neku ozbiljniju literaturu - nemam nista protiv ali vidim da si Kreacionista. Ja verujem u Boga al ne znam da li da verujem u Hriscanstvo
07:44 PM
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: #6
Sa ugljenikovim izotopom C14 se ne moze dokazati apsolutno nista. Testirana je stena za koju se sa sigurnocu znalo da nije starija od 150 godina a rezultat merenja tom metodom je pokazao preko 60 miliona godina. Plus kolicina zracenja C14 nije konstantna tako da se ne moze uzeti kao referenca za merenja vremena. Sta se moze uzeti kao ozbiljna literatura? Darvin je svoju teoriju evolucije dobio kada je stupio u kontakt sa ljudima koji veruju u reinkarnaciju i "evoluciju duse"
Ne postoji nesto kao sto je "dusa",duh zivotni i telo cine dusu. Duh zivota dolazi od Boga jer je on Zivot koji traje kroz beskonacnost. Kao sto materija postoji kroz vecnost tako isto mora postojati i zivot,jer zivo nastaje samo od zivog,a taj zivot je Bog.
Sudbina pojedinaca nije odredjena i svako ima slobodnu volju kako ce ziveti. Postoje samo predodredjeni dogadjaji koji ce se desiti. Tvorac konstantno deluje na prirodu koju je stvorio ali se ne mesa u slobodnu vojlu ljudi. Na svakog coveka deluje kroz savest a na coveku je da odluci da li ce je slusati ili ne. Bog nije onakav kakvim ga ljudi mahom zamislju(starac bele brade Tongue ). Ne moze sa sigurnosu ni reci sta je On. Za sebe kaze da je ono sto jeste,on jednostavno postoji i o njemu cemo znati samo koliko nam dozvoli(a ne znamo gotovo nista).
Ja nisam pripadnik ni jedne verske oraganizacije pa ni hricanske ali verujem da ja tvorac oblikovao svet kakav znamo.
Tema je ovaj andjeo. Andjeli su mahom ubijali ljude na zemlji i svakako nisu bili zanosne plavuse sa krilima Big Grin . Dolazili su uglavnom uz ne podnosivu buku i tasko je opisati kako oni izgledaju. Glasnici su bili kao ljudi i nisam nigde primetio da imaju raskosna krila(mozda sam prevideo to). Heruvim ima nekoliko pari krila koji su svuda po telu a a tela su im prekrivena ocima. Ostalo je delo crkve nastalo u srednjem veku.

09:22 PM
Jovica
Unregistered

Poruka: #7
Ako ti tvrdis da se metodom ugljenika C14 ne moze dokazati nista onda ja necu da te ubedjujem u suprotno

Pogledaj onda Hablov zakon ili Hablovu konstantu kojom se siri svemir
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Hablov_zakon

Ako ovo pogledas malo bolje i ako sve vratis u pocetno stanje dobices oko 14 milijardi godina i to je trenutak kada je ceo svemir bio jedna uzarena lopta tacnije singularitiet. Posle ovog trenutka nastaje veliki prasak i eto ti dokaz o starosti univerzuma.

Ako je Bog stvorio sve na ovoj planeti i ako ima uticaja na sve sto se na ovoj planeti desava zasto bi onda On prvo stvorio pa zatim unistio dinosauruse? Mogu da shvatim zasto ih je unistio (zivot ljudi i dinosaurusa bi bio ne moguc) ali zasto ih je onda stvorio?
Svemir je ogroman - milioni zvezda planeta i ostalih tela. Zasto bi Bog stvorio tolike planete zvezde i stvorio zivot samo na jednom tamo nekoj maloj planeti u galaksiji Mlecni put?
Da si ti Bog da li bi stvorio ovakav svet i ovakav univerzum?
11:56 PM
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: #8
Ovde ima opis raznih nacina datiranja starosti zemllje,izmedju ostalog i c14 http://www.cps.org.rs/Cks2/cks2.html
Teorija velikog praska je za mene ne moguca. Kako je moguce da uredjen univerzum nastane iz totalnog haosa kao sto je eksplozija. Najvaznije pitanje je odakle zivot? Iz ekslpozije granate nece nastati zivot.
Ljudi i dinosaurusi su ziveli u isto vreme i za to postoji pregrst dokaza. Alati kao sto su sekire,cekici nadjeni su istim slojevima sa fosilima dinosaura. Dinosauri su nestali tokom potopa,i nakon njega jer je doslo do nagle promene klime na zemlji.
Fosili koji su uzeti kako glavni dokazi teorije ljudske evolucije su bili falsifikati i to su priznali ljudi koji su ih namestili.
Broj galaksija i planeta u svemiru i postojanje zivota samo na zemjli je jedna od najvecih podvala teorije evolucije. U Svetom Pismu se nigde ne govori da u svemiru ne postoji zivot osim na zemlji. Ustvari verovatno postoje bica na drugim planetama sa mnogo vecim intelektualnim kapacitetima od nas.
Zemlja je centar moralne pobune u svemiru i to je problem sa nasom vrstom

10:31 AM
Jovica
Unregistered

Poruka: #9
Tvoj problem je sto si se previse uhvatio za Bibliju. Dao sam ti Hablov zakon koji je priznat kao zakon i sta je tu problem? Dokazi mi da je Biblija tacna i sve cu da ti poverujem. Treba da znas da pobijanje nauke nikada nece moci da dokaze Boga. On se ne moze dokazati ni empirjski ni verbalno tako da je "pomalo glupo" uvlaciti njega u sve ovo jer niko nije siguran da li on postoji ili ne postoji.

http://www.teorijaevolucije.com/ca3.html
Evo ovde imas o Velikom Potopu i o tome koliko on ustvari ima rupa tj. ne znam kako uopste sad neko mene moze da ubedi da je veliki potop uopste bio. Desavalo se da je 5 puta skoro nestao zivot sa planete al ne na takav nacin da se ogromna kolicina vode sruci na Zemlju. Jesi se nekada zapitao odakle tolika voda u velikom potopu. Da se sav led na planeti otopi nivo svetskog mora bi se digao za 3-4 metra tako da osim Velikog potopa i film Vodeni svet sa Kevinom Kosnterom je za mene nemoguc.

Ako su u to vreme ljudi i dinosaurusi ziveli zajedno zasto Noje nije u svojoj Barci poveo i njih?
Ako su u to vreme ljudi i dinosaurusi ziveli zajedno zasto onda u tom sloju kore (tu gde se nalaze i te sekire) ima puno iridijuma - materijala od koga je sacinjeno 99% meteorita?

nisi mi bio odgovorio na pitanje Da si ti Bog da li bi stvorio ovakav svet i ovakav univerzum?
01:15 AM
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: #10
Mozda ti nemas problem sa tom teorijom ali ja imam. Jednostavno ne mogu da prihvatim da je zivot nastao iz eksplozije. Biblija je tacna i puna je dokaza,stvar je u tome da li ti to hoces da vidis ili ne.
Za mene nema dileme da li Tvorac postoji ili ne. Ako ovako ne mogu da te ubedim da je on prisutan u nasem postojanju,nemam nameru ni da te ubedjujem. Jer Njegov sistem tako funkcionise,ako hoces prihvati ako neces nemoj to je tvoja volja. Svaka od te dve odluke nosi svoje posledice.
Nisi spremam da prihvatis Boga a na ovom forumu postavljas neke "alternative" kao sto je baba Vanga.
Nasao si evolucionisticki sajt koji se bavi nipodastavanjem Svetog Pisma,to mu je jedina svrha,ne obrazovanje. Dokazi za potop postoje sirom sveta. Najpoznatiji je Kanjon Kolorado. Voda od potopa nije dosla od leda jer ga na zemlji tada nije ni bilo,klima na svim krajevima sveta bila je umerena i za to postoje dokazi sirom sveta. Ogroman deo vode je dosao iz zemlje(cak i danas imas vode ispod povrsine zemlje 10 puta vise nego u svim okeanima i morima zajedno). Noje jeste poveo i neke vrste dinosaura i poslednji su izumrli pre manje od 1000 godina.
Ako su 99% meteorita od iridijuma i ako se uzme cinjenica da tone i tone svemirskog odpada dnevno pada na zemlju,zar ga ne bi najvise bilo na povrisini zemjle da je stara koliko evolucija kaze.
(nisam siguran na sta si tacno mislio sa tim,mozda na to da je veliki meteorit pao na zemlju?)
Najveci adut teorije evoloucije su prelazne forme koje i da su postojale ne bi bile sposobne da prezive. Kako je gmizavac postao sisar?
I ovo pitanje da sam ja Bog. Ne mogu sebi postaviti takvo pitanje. On je bice beskonacne inteligencije kako sebe mogu stavljati u takvu poziciju,jer ja sam jedno a On je sasvim nesto drugo.

06:55 AM
Jovica
Unregistered

Poruka: #11
Nema sta da prihvatas ili ne prihvatas. Treba da znas ili da ne znas.

Kada mi dokazes da Hablov zakon nije tacan tj. da je to cista izmisljotina onda cu da kazem - ovo sto ja trenutno znam to je cista glupost.

Inace nemoj da mislis da ja imam nesto protiv tvog verovanja
Razlika izmedju tebe i mene jeste sto ti verujes da je bilo tako kao sto kazes a ja znam da je bilo ovako kako ja kazem
06:28 PM
seraphim Nije na vezi
Member

Poruka: #12
OK....necu dalje da raspravljam na ovu temu. Ucio sam evoluciju i verovao u nju sve do svoje dvadeste,tada sam se upoznao sa kreacionizmom i izabrao sta mi je logicnije.
Za mene su evolucionisti vernici,jer da bi poverovao u takvu pricu stvarno moras biti neka vrsta "vernika".

07:00 PM
David Nije na vezi
Junior Member
**

Poruka: 1
Poruka: #13
Pogledajte na prvoj stranici biblije je vec odkrivena tajna.potop,evo odgovora.ko je proucavao bibliju zna.lepo pise.''Bog rece :neka bude prostor izmedju voda,da rastavlja vode od voda.i Bog stvoti prostor,i rastavi vode pod prostorom od voda nad prostorom'' odkud sad iznad neba voda?!pa lepo,u ono vreme ljudi nisu imali dobru tehnologiju da vide sta je iznad oblaka i kad je bio potop bog je tu vodu pustio na zemlju i danas je nema iznad oblaka..Bilija na svakoj stanici ima po 3,4 tajne smo treba se proucavati.i mnogi odgovori tamo pisu a naucnici nemogu da pronadju mali 100000 odgovora.npr da je zemlja okrugla pise u bibliji,pise da su zvezde sunca i td...to je sve od mene,lepo pise u bibliki ne prosipaj bisere pred ovce Smile samo sam hteo ono da vam razjasnin.Pozdrav!
03:08 AM
Santjago
Unregistered

Poruka: #14
Да ли да коментаришем?!
09:03 PM
antimon Nije na vezi
Junior Member
**

Poruka: 1
Poruka: #15
Kako je krenulo, još će ispasti da se na mjesecu nalazi groblje anđela. To su priče za radio meleve, ovo je ipak malo ozbiljnjiji forum.
05:16 AM
Nova tema  Odgovori 

Skoči na forum: