Goran
Senior Member

Poruka: 316
|
Montazne kuce Bosna
Montažne kuće - za i protiv..
Montažne kuće su mi stvarno bile prvi izbor, zbog cene naravno.
No, posle dužeg "proućavanja" došla sam do zaključka da one i nisu toliko povoljne koliko se na prvi pogled čine. Od mnogih prednosti koje proizvođači navode, navešću nekoliko:
1. Brzina gradnje, koja je stvarno zapanjujuća. Od momenta kada naručite kuću, biće potrebno svega mesec dana da se u nju i uselite.
2. Toplotna izolacija odlična, no to se pažljivim odabirom materijala postiže i kod zidane kuće.
3. Cena je po njima znatno manja od cene kuće od čvrstog materijala, a da li je zaista?
Ja se ne bih složila sa ovom tvrdnjom. U njihovim cenovnicima je data cena od recimo 160e po metru kvadratnom.
Međutim. Kada se malo bolje pogleda šta se dobija za tu cenu...
Dakle, dobijete gole zidove i to ne preterano kvalitetne. Ostaćete uskraćeni za temelj (dodnih 3-4 000e) i unutrašnje radove (dodatnih 10-15 000e). Kada se na kraju sabere, dolazi se do cifre od oko 300e po kvadratnom metru kuće, ili oko 30 000e za kuću Tip 101, sto je suma sa kojom, ako je imate na gomili, možete početi da razmišljate i o gradnji kuće od čvrstog materijala.
A šta Vi mislite o tome?Jedna od najtežih dilema svih onih koji žele da imaju svoj dom i svoje mesto pod suncem, graditi kuću ili je kupiti "na gotovo"? Voleo bih da čujem šta i Vi mislite...
Goran
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
|
|
| 01:04 PM |
|