Mc excel

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Mc excel
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Еxцел је програм који је развио Микрософт, на основу програма који су развили Дан Бриклин и Боб Франкстон . Њихов програм VisiCalc је осмишљен 1979. да ради на Аппле Ии компјутерима. Програм су продали компанији Лотус, који је на основу те идеје развио Лотус 123, 1983 године. Еxцел, који је пуштен у продају 1987, је заправо развојена верзија VisiCalc програма, па се не може назвати изумом, нити новим програмом, али његове побољшане карактеристике су последица дугогодишњег рада као и развоја перформанси компјутера и хардвера. Дан Бриклин и Боб Франкстон никада нису патентирали свој изум, јер се, 70тих, није ни могло заштитити право на компјутерски програм.

Миkрософт Офиc 2003 представља један веома користан програм без које се на може замислити рад на рачунару. Овај програм користи свако без обзира којим послом се бави. Еxцел је погодан програм намењен за различите сврхе. На пример од Еxцел-а можемо затражити да израчуна збир, просечну вредност или максималну вредност продаје у току датог дана, да изради графикон који приказује процентуалну продају појединих производа, као и да упореди вредност укупне продаје у току једног дана са укупном продајом која се одвијала других дана исте седмице. У најкраћем да којим случајем Еxцел не постоји, ове збирне извештаје бисмо морали да радимо ручно. Мицрософт Еxцел представља програм за рад са табелама који нам омогућава да организујемо своје податке у листе, затим их збирно прикажемо, упоредимо и графички прикажемо. Програм Еxцел је део програмског пакета Миkрософт Офиc 2003 у оквиру кога се налазе програми :Wорд(за куцање), Еxцел(за прављење табела и израчунавање), ПоwерПоинт(за прављење презентација), Аццесс(за базе података). Од своје прве верзије 2 до данашње најновије 2007 овај програмски пакет је веома напредовао. Свака верзија МС Офиc-а је напредовала заједно са напредовањем оперативног система Wиндоwс (од W 3. 1 преко W9x до W2000, XП и Висте). Чим покренемо програм можемо уочити извесне измене. Палете алатки и линије менија изгледају другачије, а на десној страни екрана се налазе нова окна са пословима. Међутим неке измене нећемо уочити све док не почнемо да користимо овај програм. . .

Садржај:


УВОД 3
1.1 Употреба МС Еxцел-а 4
1.2 Извођење рачунарских операција над подацима 7
1.3 Графикони 10
ЗАКЉУЧАК 15
ЛИТЕРАТУРА 16PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
08:09 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Excel-maturski Dzemala 0 3,094 11-08-2011 07:42 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Microsoft office excel 2003 - Tutorial Dzemala 0 2,236 04-04-2011 04:38 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Microsoft Excel 2003 Vesnica 0 3,593 19-06-2010 05:23 PM
zadnja poruka: Vesnica
  MS Excel Vesnica 0 2,760 17-06-2010 08:21 PM
zadnja poruka: Vesnica

Skoči na forum: