Dzemala
Posting Freak

Poruka: 8,277
|
Izučavanje spiritizma
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.
Према Статуту Економског факултета сваки студент је дужан да за прве две године студирања уради минимум један семинарски рад, као неопходан услов за упис треће године студирања.
На нама, студентима, је да изаберемо када и из ког предмета ћемо полагати свој семинарски рад. Одабрао сам да свој научни и истараживачки рад урадим сада, јер сам имао жељу да пишем о сасвим необичној и апстрактној тематици.
Желео сам да свој семинарски рад посветим истраживању спиритизма и научном погледу на ову појаву, зато сам и одабрао да свој семинарски рад радим из социологије, јер то је наука која се бави друштвом и друштвеним појавама, истраживањем тога шта друштво чини од нас и шта ми чинимо сами са собом...
О ПОЈМУ ПАРАПСИХОЛОГИЈЕ И СПИРИТИЗМА
Парапсихологија је дисциплина која проучава појаве изван оквира деловања природних закона и која се заснива на сазнањима до којих се не може доћи уобичајеним чулним опажањем, путем пет постојећих чула.
Парапсихологија изучава когнитивне феномене, који се најчешће називају “натчулна перцепција”, путем које особа прибавља сазнања о мислима других људи или о будућим догађајима. У оквиру ове дисциплине проучавају се феномени као што су:
- телепатија - пренос мисли на даљину,
- видовитост - виђење ван граница чула,
- телекинеза или психокинеза - покретање ствари снагом ума,
- астрална пројекција - искуства напуштања сопственог тела и посматрање света са друге тачке,
- левитација - необјашњиво подизање и лебдење особа или објеката,
- реинкарнација - посмртна селидба душе у друго тело,
- стигмата - необјашњиве ране на телу, које су идентичне Христовим ранама, задобијеним на распећу и још много других феномена....
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
|
|
| 02:55 AM |
|