Karakterističnost elektronskog turističkog tržišta

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Karakterističnost elektronskog turističkog tržišta
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Indikatori postizanja poslovne uspješnosti u turizmu zasnivaju se na praćenju aktuelnih svjetskih trendova, a to se u ovom slučaju odnosi na korišćenje Interneta. U današnje vrijeme, sve više usluga koje se pružaju turistima baziraju se na upotrebi Interneta kao glavnog komunikacionog kanala. Uzimajući u obzir da Internet konekcija ne iziskuje velike troškove, turistima se stvaraju izvanredne mogućnosti. Turisti imaju povoljnosti direktne komunikacije sa krajnjim pružaocima turističkih usluga, u prilici su da sagledaju i odaberu pa čak i da promijene zahtjeve za turističkim proizvodima. S druge strane, pružaoci usluga izlaze u susret i u stanju su da efikasnije udovolje sve kompleksnijim zahtjevima svojih korisnika. Elektronske veze i komunikacije omogućavaju kontinuirano poslovanje sa velikom efikasnošću, nižim troškovima te manjim greškama i propustima; omogućavaju veliku transparentnost podataka, informacija, znanja i dostupnost svih dijelova tržišta kako velikim tako i malim korisnicima. . .
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
05:37 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: