Kanali prodaje ulaznica

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Kanali prodaje ulaznica
Maturski, Seminarski , Maturalni ,Masters i Diplomski radovi iz Ekonomije, Finansija, Ekonomike i Elektronsko poslovanje.


Faktori konkurentnosti

Osnovni factor konkurentnosti je prosvećeni menadžment (rukovodstvo). On dolazi do izražaja kada menadžment kompanije otkrije i shvati vrednost međunarodnih tržišta i odluči da realizuje međunarodne marketing aktivnosti. Najčešći podsticajni faktori su putovanja u inostranstvo, u toku kojih se otkrivaju nove poslovne mogućnosti ili se dolazi do informacija koje utiču na menadžment da veruje da takve mogućnosti postoje. Menadžeri koji žive u inostranstvu, uče inostrane jezike ili su posebno zainteresovani za inostrane kulture pre će istraživati da li bi međunarodne marketing aktivnosti bile odgovarajuće za njihove kompanije.
Ključne karakteristike menadžera koje utiču na angažovanje u izvozu su:
obrazovanje, izloženost međunarodnim uticajima, stručnost, međunarodna orijentacija i posvećenost.

Drugi factor konkurentnosti odnosi se na novi menadžment ili novo zaposleno osoblje. Često menadžeri koji dolaze u određenu organizaciju imaju neko međunarodno marketing iskustvo (stečeno na prethodnim pozicijama) i nastoje da koriste to iskustvo da usmeravaju poslovne aktivnosti svoje nove organizacije.
Značajni interni događaji mogu da budu sledeći interni inicijator promena. Novi zaposleni koji smatra da bi organizacija trebalo da preduzme međunarodne marketing aktivnosti može da pronađe načine da motiviše menadžment. Razvoj novog proizvoda pogodnog za međunarodno tržište ili, na primer, prijem novih informacija o korišćenju postojećih proizvoda mogu da predstavljaju značajne interne događaje.
U malim i srednjim organizacijama (manje od 250 zaposlenih) početnu odluku o izvozu obično donosi predsednik, dok marketing odeljenje ima značajne uticaje. Sprovođenje odluke, tj. iniciranje i primena međunarodnih marketing aktivnosti pre svega je odgovornost marketing osoblja. Iz toga proizilazi ...

Sadržaj

1 Uvod 3
2 Faktori konkurentnosti 4
3 Kanali prodaje ulaznica 5
4 Načini plaćanja karata 7
5 Sigurnost transakcija 8
6 Zaključak 9
7 Literatura 10PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
11:17 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: