Kako unaprediti menadžment u preduzeću - esej

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Kako unaprediti menadžment u preduzeću - esej
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Moj komentar: Da bi se posao obavio na najbolji način potrebno je poznavati ceo proces rada, odnosno od samog počeka do kraja. Često se susrećem sa zaposlenima, pa čak i rukovodiocima koji poznaju posao u segmentima. To mnogo otežava obavljanje poslovnih zadataka. Razumevanje i usvajanje raznovrsnih pojmova, učenje kako teče ciklus i na koji način rešavati radne zadatke doprinosi konstruktivnom i efikasnom radu i ostavrenju željenog stanja.
Moji predlozi za moju organizaciju: Potrebno je pridržavati se sistematizacije i propisane organizacije posla. Stalno usavršavanje radnika i rukovodioca je neophodno ako se želi poslovni i lični uspeh.

Misao 2: „Ljudi koji nisu zadovoljili svoje potrebe postaju pasivni, lenji, nezainteresovani, nespremni na rizik“. (Franceško, 2003, strana 38)

Moj komentar: Cilj svakog preduzeća ili kompanije, je da ostvari profit, odnosno da bude uspešno. Da li će u tome uspeti u mnogome zavisi od zaposlenih u njemu. Zadatak menadžera je da se pronađe rešenje koje bi podstaklo radnika da svoj posao obavlja sa voljom i ljubavlju. Kada radnik zna da će za dobro obavljen posao dobiti nagradu to ga još više motiviše i samim tim ulaže mnogo više rada i truda u obavljanje poslovnih zadataka. Motivacija je veoma važan faktor jer služi zadovoljenju potreba zaposlenih. Zadovoljstvo zaposlenog, privlačna plata i saznanje da sledi nagrada za postignute rezultate jedni su od najsnažnijih pokretača posla. Mislim da monotonija može izazvati nezadovoljstvo, kolotečinu, i da menadžeri ako mogućnosti to dozvoljavaju više vodi računa o kreativnosti posla, da se uvode inovacije, prate trendovi savremenog biznisa.
Moji predlozi za moju organizaciju: Zaposleni su živa bića a ne roboti. Menadžeri bi trebalo da više vremena posvete svojim radnicima i da u razgovoru sa njima uvide moguće nezadovoljstvo i da se preduzmu odgovarajaće mere da bi se nezadovoljstvo sprečilo. . .PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:39 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Analiza produktivnosti - esej derrick 0 3,229 26-02-2014 12:34 AM
zadnja poruka: derrick
  Organizacija poslovne funkcije planiranja u preduzeću derrick 0 3,108 25-02-2014 11:55 PM
zadnja poruka: derrick
  Vrste i uloga strategijskih i operativnih performansi u savremenom preduzeću derrick 0 2,074 24-02-2014 03:58 PM
zadnja poruka: derrick
  Identifikacija rizika u preduzeću Inea derrick 0 2,110 19-09-2013 03:07 PM
zadnja poruka: derrick
  Menadžment malog biznisa - strategijski menadžment derrick 0 2,554 17-09-2013 09:21 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: