KAKO DOĆI DO RADOVA?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,082
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
KAKO DOĆI DO RADOVA?
AKCIJA U TOKU! Uz traženi rad nudimo Vam mogućnost da možete zatražiti još 2 gratis seminarska rada sa našeg spiska za koja smatrate da bi Vam bila od koristi i pružila dodatne informacije i podatke u vezi sa izradom Vašeg rada. Pošto na jednu temu posedujemo više radova i ti radovi će Vam biti ustupljeni (primer: na temu "Religija" imamo 15 različitih radova i svih 15 ćemo Vam dostaviti ako kojim slučajem zatražite temu – “Religija”). Cilj akcije, kao i celog projekta maturskiradovi.net, je da dobijete što više neophodnog materijala za izradu Vašeg samostalnog rada, a nikako da već postojeći rad predate kao Vaš.

UKOLIKO ŽELITE DA PORUČITE RADOVE pošaljite nam poruku sa naznakom "Poručujem radove" na e-mail [email protected] i nazive radova koje tražite, kao i to da li ste iz Srbije ili Bosne i Hercegovine ili Hrvatske ili Crne Gore ili neke druge zemlje, zbog načina plaćanja, nakon čega očekujte u roku od 1h (a često i dosta brže) naš odgovor sa detaljnijim uputstvima oko uplate i transfera radova. Ovo se odnosi samo na radove sa spiska a za radove koje nemamo objavljene na sajtu se gore pomenuto ne odnosi.

Za korisnike iz Srbije cena paketa od 3 urađena i otkucana seminarska rada sa našeg spiska (u toku već pomenute akcije a što odmah povlači da je vrlo moguće da ćete dobiti i više od 3 rada, ako se neki naslovi podudaraju) je 600 dinara. Novac šaljete uplatnicom putem banke ili pošte na naš račun a detalje oko uplate ćete dobiti nakon kontakta sa nama preko e-maila. Radove dobijate nakon naše provere, u toku sutrašnjeg dana, ili ako nam skenirate overenu uplatnicu time ubrzavate postupak i radove dobijate istog dana na Vaš e-mail.Plaćanje radova možete obaviti u svakoj banci ( u Erste Banci ne plaćate nikakvu proviziju prilikom plaćanja pošto je to moja matična banka). Cena gotovih maturskih radova je od 1500 do 2500 dinara, a diplomskih od 2500 do 3500 dinara.

WEBMASTERIMA nudimo da potpuno besplatno dođu do željena 3 rada sa spiska. Sve što je potrebno da urade je da postave naš baner ili link na njihov sajt i u vrlo brzom roku će dobiti radove. Napominjemo da u obzir dolaze samo plaćeni domeni (.com, .net, .org, .rs, .hr, .ba, .mk, .me, ...), ovo se ne odnosi na blogove i sajtove na besplatnim serverima. Možete nas kontaktirati na gore navedeni e-mail kako bismo se dogovorili oko detalja.

Korisnici iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore imaju omogućeno plaćanje na tekući račun iz svoje zemlje u km, odnosno kunama i evrima.


AKO NISTE PRONAŠLI RAD NA SPISKU Spisak gotovih radova (maturski seminarski diplomski) možete nam se obratiti sa zahtevom za izradu novog rada , te radove pišu naši stručni i provereni saradnici sa kojima imamo odličnu saradnju. Kvalitet rada je zagarantovan kao i poštovanje roka i diskretnost. Eventualne naknadne izmene ulaze u cenu rada. Više oko izrade novih radova možete pročitati ako kliknete na ovde Izrada novih seminarskih radova .

Telefon je ostavljen samo za hitne slučaje, i ukoliko je to potrebno šaljite nam SMS poruke u svako doba, nemojte zvati.

+381611100105 (slati samo SMS poruke u bilo koje doba ako je hitno)

Ako imate nekih pitanja i saveta slobodno nas kontaktirajte i ubrzo očekujte odgovor. Radove dobijate u elektronskom formatu kao .doc (MS-Word) ili kao (.pdf) Acrobat Reader. Svaki rad je kvalitetno uradjen jer smo samo takve radove uvrstili u našu kolekciju.


NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI INTERNET PORTAL KOJI SE BAVI OVIM POSLOM! APSOLUTNI LIDERI NA OVIM PROSTORIMA! 7 GODINA TRADICIJE SU DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA I PREDANOSTI OVOM POSLU. TRUDIMO SE DA BUDEMO JOŠ BOLJI. NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA!


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
01:08 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Izrada Maturskih radova derrick 0 12,451 04-05-2014 03:41 PM
zadnja poruka: derrick
  Uputstvo za izradu seminarskih radova derrick 0 2,193 09-11-2012 04:17 AM
zadnja poruka: derrick
  Uputstvo za izradu diplomskih radova derrick 0 2,032 09-11-2012 04:16 AM
zadnja poruka: derrick
  Uputstvo za izradu seminarskih radova derrick 0 2,034 09-11-2012 04:16 AM
zadnja poruka: derrick
  Kako pravilno napisati maturski rad? derrick 0 3,326 04-08-2012 06:50 AM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: