AJDE ČIK BUDI ŽENSKO; AKO SMEŠ!!!

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Goran Nije na vezi
Senior Member

Poruka: 316
Poruka: #1
AJDE ČIK BUDI ŽENSKO; AKO SMEŠ!!!

Pametna, lepa i ambiziozna - druge žene te mrze, muškarci te se plaše, lenji misle da ćeš im uzeti radno mesto...ehhh nije lako biti žena jer:
-Ako imaš para - ili si sponzoruša ili si švalerka
-Ako sama zarađuješ - glupa si.
-Ako mnogo trošiš - rasipnica si
-Ako imaš dugačak jezik - kučka si
-Ako se doteruješ - imaš nekog drugog
-Ako se ne doteruješ - zameniće te nekom drugom koja se doteruje
-Ako imas muške prijatelje - to su ti ljubavnici.
-Ako si neudata - nešto ti fali
-Ako imaš karijeru - zašto si neudata
-Kad se udaš - kad ćeš da rodiš?
-Kad rodiš - kad ćeš da rodiš drugo dete?
-Kad rodiš dvoje - ti ništa ne radiš? Pa zar nisi imala nekakvu karijeru?

[Slika: jerkov1.jpg]

[Slika: Dobra_kuvarica.jpg]

[Slika: cistacica1.jpg]

[Slika: bunny_L.jpg]

Idealna žena mora da ima poremećaj višestruke ličnosti.... Barem ove 4!!!

Taj ženski život...
3 godine: Pogleda se u ogledalo i vidi kraljicu
8 godina: Pogleda se i vidi Pepeljugu
15 godina: Pogleda se i vidi svoju ''ružnu sestru'' (mama, ne mogu ovakva u školu!)
20 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravne/kovrdžave kose - ali ipak odluči da izađe
30 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravne/kovrdžave kose - ali nema vremena da to popravlja i izlazi
40 godina: Pogleda se i konstatuje ''čista sam'' i izlazi
50 godina: Pogleda se i konstatuje ''to sam ja'' i može da izađe kud god poželi
60 godina: Pogleda se i seti se svih ljudi koje više ne može da vidi u ogledalu. Izlazi i osvaja svet
70 godina: Pogleda se i vidi mudrsot, veselje i snagu, izlazi i uživa u životu
80 godina: Ne gnjavi se ogledalom. samo stavi crveni šešir i izlazi da se zabavi
Možda bi sve trebalo malo ranije da zgrabimo taj crveni šešir!

Poniženje!
Najveće poniženje za ženu je kada na istom prijemu vidi drugu ženu u istoj haljini. Nikada nećete čuti muškarca da kaže: ''O Bože, eno ga još jedan tip u crnom sakou, vodi me odavde!!''.

A evo i kako bi trebala izgledati savršena žena! Po definiciji Balkana:

Probudila sam se, brzo se umila, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu, probudila djecu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, isklepala kosu, pokosila travu, otišla na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz ureda, zarađivala novce, zaradila novce, došla kući, iscepala metar drva, skuvala ručak, podigla decu u školi, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje obraditi kupus i krompir do mraka, stigla na frizuru, vratila se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila decu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, obesila veš, pojela koru kruha s maslacem i medom i kad sam se konačno spremila krenuti leci, setim se: AJME UŽASA! Moj muž! Celi dan leži na kauču nepokriven!

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:27 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Skoči na forum: