Pametna, lepa i ambiziozna - druge žene te mrze, muškarci te se plaše, lenji misle da ćeš im uzeti radno mesto...ehhh nije lako biti žena jer:
-Ako imaš para - ili si sponzoruša ili si švalerka
-Ako sama zarađuješ - glupa si.
-Ako mnogo trošiš - rasipnica si
-Ako imaš dugačak jezik - kučka si
-Ako se doteruješ - imaš nekog drugog
-Ako se ne doteruješ - zameniće te nekom drugom koja se doteruje
-Ako imas muške prijatelje - to su ti ljubavnici.
-Ako si neudata - nešto ti fali
-Ako imaš karijeru - zašto si neudata
-Kad se udaš - kad ćeš da rodiš?
-Kad rodiš - kad ćeš da rodiš drugo dete?
-Kad rodiš dvoje - ti ništa ne radiš? Pa zar nisi imala nekakvu karijeru?
Idealna žena mora da ima poremećaj višestruke ličnosti.... Barem ove 4!!!
Taj ženski život...
3 godine: Pogleda se u ogledalo i vidi kraljicu
8 godina: Pogleda se i vidi Pepeljugu
15 godina: Pogleda se i vidi svoju ''ružnu sestru'' (mama, ne mogu ovakva u školu!)
20 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravne/kovrdžave kose - ali ipak odluči da izađe
30 godina: Pogleda se i vidi da je predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravne/kovrdžave kose - ali nema vremena da to popravlja i izlazi
40 godina: Pogleda se i konstatuje ''čista sam'' i izlazi
50 godina: Pogleda se i konstatuje ''to sam ja'' i može da izađe kud god poželi
60 godina: Pogleda se i seti se svih ljudi koje više ne može da vidi u ogledalu. Izlazi i osvaja svet
70 godina: Pogleda se i vidi mudrsot, veselje i snagu, izlazi i uživa u životu
80 godina: Ne gnjavi se ogledalom. samo stavi crveni šešir i izlazi da se zabavi
Možda bi sve trebalo malo ranije da zgrabimo taj crveni šešir!
Poniženje!
Najveće poniženje za ženu je kada na istom prijemu vidi drugu ženu u istoj haljini. Nikada nećete čuti muškarca da kaže: ''O Bože, eno ga još jedan tip u crnom sakou, vodi me odavde!!''.
A evo i kako bi trebala izgledati savršena žena! Po definiciji Balkana:
Probudila sam se, brzo se umila, pomuzla krave, dala jesti kokošima i zečevima, izgnala koze i krave na pašu, probudila djecu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, isklepala kosu, pokosila travu, otišla na posao, posvađala se s nadređenim, izbacila ga van iz ureda, zarađivala novce, zaradila novce, došla kući, iscepala metar drva, skuvala ručak, podigla decu u školi, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje obraditi kupus i krompir do mraka, stigla na frizuru, vratila se kući, ugnala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila decu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem net bankinga, pregledala poštu, obesila veš, pojela koru kruha s maslacem i medom i kad sam se konačno spremila krenuti leci, setim se: AJME UŽASA! Moj muž! Celi dan leži na kauču nepokriven!